top of page
Astroparty.jpg

Sandra Jansen van Galen

ASTROPARTY - COMPASS OF LIFE

astropartydobbelstenen.jpg
Sandra_InPixio.jpg

AstroParty - Compass of Live is een product van: Sandra Jansen van Galen

Een boeiende en leerzame manier om samen met je vrienden, collega's, familie of andere teamgenoten in een ontspannen sfeer kennis te maken met je eigen, unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Teambuilding wordt een feit!

Organiseer een AstroParty en ontdek jouw
Compass-of-Life 

Wil je eens iets anders, origineels en hou je ervan je grenzen te verleggen? Heb je iets te vieren, te ontwikkelen met je vrienden, familie of collega’s? 

Kies dan voor deze unieke mogelijkheid! 

Een boeiende en leerzame manier om samen met je vrienden, collega's, familie of andere teamgenoten in een ontspannen sfeer kennis te maken met je eigen, unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Teambuilding wordt een feit!

 

Deze workshoptool is tevens zeer geschikt, als inzicht- en trainingsprogramma voor het bedrijfsleven. Essentiele thema’s worden behandeld.  

 

Astroparty / Compass of Life, is een spel dat op een speelse manier gespeeld wordt. Aan humor ontbreekt het dan ook niet.

De astrologische invalshoek is echter serieus en voert je spelenderwijs snel naar unieke en eerlijke inzichten. Vaak ontstaat er een helder beeld en is Astroparty / Compass of Life een uitstekende inspiratiebron om nieuwe wegen te bewandelen en tot de kern te komen. Een hele bijzondere combinatie! 

12-11-2022 15-52-15.jpg

Wat is een Astro/Compass of Life Party

Duik in het leven van de astrologische schoolbanken via een bordspel, met prachtige pionnen, dat in een groep (4 tot 10 personen) gespeeld kan worden.

Je hoeft niets over astrologie te weten.

Magie ten top en wel je eigen magie!

HET SPEL

astroparty2.jpg

HOROSCOOP

astropartydobbelstenen.jpg

MOGELIJKHEDEN

34979b_4466c653626546c7bcc2882e1ce846a2~mv2.jpg

SPELLEIDERS

astroparty2.jpg

VOOR WIE

astroparty2.jpg

AANGESLOTEN

ASTROLOGEN

astroparty2.jpg

ZELF ASTROLOOG

astropartydobbelstenen.jpg
Het Spel

HET SPEL
Hoe gaat het spel in zijn werk?

Het aantal deelnemers kan variëren, maar een groep tussen 4 en 8 personen is het leukst, vooral als je veel persoonlijke informatie wilt krijgen tijdens het spel. Het kan bij jouw thuis aan de keukentafel of op de bank gespeeld worden óf je spreekt een andere locatie af. Op de lokatie van Sandra kan het altijd.

12-11-2022 15-11-21.jpg

AstroParty is een spel waarbij we met pionnen het speelbord rond gaan, net als bij andere gezelschapsspellen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen horoscoop voor zich, alsmede een aantal attributen.

Er kan een scoringsformulier gebruikt worden en soms wordt er gebruik gemaakt van een vraag die je hebt.

Al spelend ga je de astrologische huizen (levensgebieden) verkennen en er wordt verteld wat daarover in jouw horoscoop te vinden is. Welke partnerkeuze staat er in, waar voel jij je thuis, wat zijn je talenten en kwaliteiten, je levensopdrachten, in welke richting zal jouw beroepsleven zich het beste ontwikkelen enzovoort.

Als we de huizenronde gehad hebben, gaan we naar de buitenste ring en krijgen de planeten een kans. Met de speciale astrodobbels komen ze stuk voor stuk tevoorschijn (of net niet)... en bij elke planeet die je gooit krijg je uitleg én soms een toepasselijk cadeautje! 
Je neemt er wat van mee.

astropartydobbelstenen.jpg

Wat zegt Mars over de man in je leven (Venus over de vrouw) en waar geeft Jupiter je geluk, wat zegt de Noordknoop over het doel van je leven?
Wat zegt Pluto over jouw zielsbestemming en de toestand in de wereld en waar raakt hij jou in je huidige leven?

Je maakt kennis met de taal van de astrologie en dat is beduidend meer dan er in de horoscopen in de diverse bladen staat.
Je kunt ook nog extra procenten (voor je reductiebon) verdienen als je op Jupiter (de geluksplaneet) komt te staan. Soms moet je een opdracht uitvoeren en op weer een ander vakje krijg je de kans om informatie te vragen.

 

Maak gebruik van de astroloog die dit spel leidt! Stel je vragen!

 

Tussendoor drinken we koffie, thee of een ander drankje en 'Rammen' we op de hotelbel.

12-11-2022 15-24-38.jpg

Lachen! (klik op de bel)

Het blijft een beetje vaag , maar als je alles al weet is de lol er af.

Voor Wie

Voor Wie

Compass of Life kan door- en met verschillende groepen gespeeld worden. Onderstaand een aantal voorbeelden. Staat jou groep, team of club er niet bij, schroom dan niet om contact op te nemen.

In z'n algemeenheid kan je stellen dat je jezelf beter leert kennen, de ander beter leert kennen en als gevolg ieders functioneren in de groep, het team of de club beter kunt begrijpen.  Genoemde kennis kan positief bijdragen tot de groepsdynamiek, ofwel de processen tussen mensen in een de groep.

Groepsdynamiek gaat o.a. over veiligheid, afstand, nabijheid en commitment.

Families

Families

We kennen allemaal wel de uitspraak ‘vrienden kun je kiezen, met je familie word je geboren’. De onderliggende boodschap is dan vaak niet perse positief of als voordeel bedoeld. Ondanks dat familiebanden enerzijds vaak sterker zijn dan vriendschappen of relaties met collega’s, kan er ook juist wrijving ontstaan vanwege die familieband en de bijbehorende verwachtingen en gewoontes. Verschillen in leeftijd, achtergrond en individuele factoren en belangen spelen overal een rol dus ook binnen families. Wanneer een groep mensen jarenlang een relatie met elkaar opbouwt zal dat ook leiden tot wrijving en conflicten, dat is nodig om te kunnen groeien zo ook binnen families. Een familieband blijft echter altijd bestaan, het belang van goed omgaan met conflicten en wrijving binnen families is daarom extra groot. In deze blog heb ik het over hoe een familie functioneert en wat de invloed is van een familiesysteem (bijvoorbeeld bij conflictsituaties).

Verenigingen

Verenigingen

De vereniging brengt mensen in een groep samen. Het gedrag van mensen in groep is totaal verschillend van hun gedrag als individu. De aanwezige groepsdynamiek kan somt resulteren in beslissingen waarvan je je achteraf als individu afvraagt hoe ze ooit kunnen genomen zijn. Een uiterst belangrijke rol wordt hier gespeeld door de “informele leiders”, die door hun impact op de groep beslissingen kunnen sturen in een richting die in feite niet de juiste is. En dit hoeft zelfs niet met kwaad opzet te zijn!

Het is bijgevolg niet alleen van belang enig inzicht te hebben in de dynamiek van groepen, maar een inzicht in de interne relaties en de verschillende invloedsferen is eveneens essentieel

Organisaties

Organisaties

Organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Verandering is een normaal onderdeel van het werkproces geworden. In de praktijk van dit werkproces is niet altijd zichtbaar wat van invloed is op de prestatie en de werksfeer.  

In deze workshop ervaar je welke dynamieken in de onderstroom van een systeem  steunend en belemmerend werken, wat bevordert of juist vertraagt en wat de mogelijkheden van jouw positie zijn.

 

Er is ruimte om actuele vragen uit je eigen organisatie of een klantsysteem in te brengen, zoals bijvoorbeeld:

 • Waarom lukt het niet om helemaal in mijn kracht te zijn.
  Wat maakt dat er steeds een slechte werksfeer blijft.

 • Hoe komt het dat iedere leidinggevende weer tegen hetzelfde aanloopt.

 • Alles is goed geregeld en toch verandert er niets.....

 • Is er ruimte voor vernieuwing.

 • Wat zijn mogelijke succesvolle acties voor verandering.

Vrienden en vriendinnen

Vrienden en vriendinnen

De een heeft een vaste vriendengroep, de ander juist meerdere losse vriendschappen – of misschien heb je een beetje van allebei. Maar als je de populaire cultuur mag geloven is het toch vooral ‘normaal’ als je sowieso één ride-or-die-vriendengroep hebt. Denk aan Sex and the City, maar ook aan Friends of A Million Little Things.

In werkelijkheid is het niet zo simpel, zegt Nilu Ahmed, gedragspsycholoog aan de Universiteit van Bristol. En de dynamiek tussen mannelijke en vrouwelijke vriendschappen is over het algemeen ook behoorlijk anders. “Over het algemeen zijn mannelijke vriendschappen meer op groepen gericht,” zegt ze. “Vrouwelijke vriendschappen zijn vaak intiemer, waardoor vrouwen vaak bepaalde vriendinnen hebben die in bepaalde emotionele behoeften voorzien.”

Kinderen

Kinderen

Bij kinderen ............................... 

Jong volwassenen

Jong volwassenen

Bij jong volwassenen ............................... 

Projectteams

Projectteams

In projectteams ............................... 

Groepen

Groepen

Bij groepen ............................... 

Partners

Partners

Partners ............................... 

AstroParty Mogelijkheden

MOGELIJKHEDEN

Het Basisspel 

Voor wie, met wie en hoe groot kan de groep zijn? 

De kosten gelden vanaf € 45 p.p. (exclusief catering en reiskosten) De mogelijkheid geldt vanaf minimaal 4 tot maximaal 10 personen. is je groep groter, dan komt er een spelleider bij. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar horoscoop. De spelleider laat ontstaan, door wat er tijdens het spel ontstaat. Alle horoscopen zijn voor de start van het bordspel uitvoerig voorbereidt. 

Het bordspel geeft veel informatie. Deze vorm is geschikt voor deelnemers welke niets of weinig van astrologie afweten en aan de party deelnemen om een ontspannende avond of middag te ervaren. Nieuwsgierigheid naar het vak astrologie en ook absoluut alle persoonlijke informatie welke tevoorschijn komt vanuit de eigen horoscoop, zijn van grote meerwaarde!


De ervaring leert dat Astroparty/Compass of Life een aanzet is om zich er meer in te gaan verdiepen! Uiteraard staat een plezierige middag of avond boven aan de verlanglijst.


AstroParty/Compass of Life voor Bedrijven

Het unieke Compass of Life bordspel, is tevens uitstekend geschikt ten behoeve van coaching en teambuilding in het bedrijfsleven. Eventuele knelpunten worden inzichtelijk en persoonlijke actieplannen kunnen worden uitgezet. Op unieke wijze wordt transistie management mogelijk.

Een Compass of Life - AstroParty met een speciaal verzoek en of thema: v.a. € 55 p.p. (exclusief catering en reiskosten) Hierin zijn verschillende mogelijkheden:


Vraag
Een mogelijkheid is dat elke deelnemer een vraag stelt. De astroloog/spelleider zal vooraf alle horoscopen voorbereiden, gericht op de verschillende vragen die gesteld zijn. Op deze wijze worden de deelnemers via het bordspel gestuurd naar de specifieke vragen en ontstaan de antwoorden en inzichten. Op aangename wijze en in gemoedelijke, veilige sfeer en komt men tot de kern. De ultieme combinatie van humor en inspiratie zullen niet ontbreken.


Thema
Naar behoefte, kan er ook een bepaald thema worden uitgewerkt. Ook hier onderzoekt en verricht de astroloog alle noodzakelijke voorbereidingen van de horoscopen. De diverse aspecten van het specifieke thema van alle deelnemers worden via hun persoonlijke astrologische kaart zichtbaar. Deze spelmethode is geschikt voor bijvoorbeeld familie en gezinnen, teams en teambilding, relaties, vriendengroepen enz.


Gelegenheid
Voor een gelegenheid zoals bijvoorbeeld een huwelijk of vrijgezellenparty wordt het bordspel ook met grote regelmaat ingezet. Tevens kan er voor de aankomende bruid een speciale huwelijkshoroscoop of relatiehoroscoop gemaakt worden. Bij de andere deelnemers kan op verzoek bijvoorbeeld ook het thema relaties eruit gelicht worden.


Therapeutisch |
Het bordspel inzetten voor een therapeutisch karakter werkt zeer effectief, leerzaam en boeiend. De beroepsastroloog zet de koers vanuit het Compass-of-Life dan uit op verandering en transformatie. Deze wijze werkt inzichtelijk en brengt nieuwe kleur aan de horizon.


Door de jaren heen zijn de ervaringen van de spelleiders, dat het bordspel een unieke methode is. Men leert om op een andere wijze naar de problemen en uitdagingen te kijken. Het bordspel veranderd in handomdraai in een vooral boeiende en verdiepende tool.

Compass-of-Life / Astroparty is een unieke en eerlijke methode en werkt verhelderend. Hierbij kan je tevens denken aan verschillende vormen van relaties zoals: ouders-kinderen; man-vrouw; collega(‘s)-baas; collega’s onderling enz.

Op verzoek een party met twee personen is zeer effectief!


Het deskundig potentieel van de aangesloten, geaccrediteerde spelleiders is divers.
Advies nodig? Bel gerust. 


Beroep
Het bordspel kan tevens ingezet worden bij eventuele knelpunten en onderzoek op het gebied van beroepskeuze en/of loopbaanbegeleiding. Via het bordspel worden talenten en beroepsrichtingen zichtbaar. Jouw uniek persoonlijke geboortehoroscoop vertelt je namelijk welke talenten en kwaliteiten bij jouw potentieel horen. Waar ben je goed in? Welke kant wil jouw leven op? Leuk voor bijvoorbeeld schoolverlaters die een

studiekeuze gaan maken, maar ook als je halverwege je loopbaancarrière tot de inzichten komt dat je een andere richting op wilt gaan.

Schroom niet als jij jouw speciale workshop er niet bij vindt! Meldt het ons en we maken het op jouw maat.


De astroloog/spelleider heeft voor deze boeiende workshops vraagt meer voorbereiding. Het is verstandig om met de spelleider de ‘ins’ en ‘outs’ te bespreken, zodat op deze wijze een op maat gesneden Compass of Life methode afgesproken kan worden. De prijs wordt in overleg vastgesteld.


De prijs voor een specifieke aanvraag kan variëren tussen € 45,00 tot 75,00 p.p. Dit is afhankelijk van de vraag en groepsgrootte.


Informatie
Als je jezelf opgeeft, denk dan aan je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Je geboortegemeente kan je aan je geboortetijd helpen. Graag vernemen wij je wensen die je tijdens het spel voor jezelf centraal wilt stellen.

AstroParty Voor Wie

Wil je er veel meer uithalen en wil je verder de diepte in, zodat de horoscoop voor je gaat leven, houd de groep dan maximaal op 8 personen.

De spelleider/astroloog kan dan namelijk meer persoonlijke aandacht bieden.

Verdieping, zelfkennis, bewust worden en je horizon verbreden werken fantastisch via AstroParty en jouw Compass-of-Life!

Zelf Astroloog

Zelf Astroloog

Ben je zelf astroloog en heb je ook de interesse en ambitie om AstroParty Compass-of-Life in je praktijk te brengen? 


Dat kan!
 

Neem contact met mij op, zodat ik je alle ins- en outs kan vertellen. Waaruit het bordspel is opgebouwd, wat de mogelijkheden zijn. Ik zal je uitnodigen om samen met mij en eventuele bekenden van je, het spel te spelen zodat je de inzichten krijgt die je nodig hebt. Alles is bespreekbaar!

Je krijgt een plaats op de site, met vermelding van je gegevens zodat je hier ook traceerbaar bent voor deelnemers in bijvoorbeeld je regio. 

Soms wil een astroloog zijn of haar spelbord verkopen. Dan kan ik bemiddelen door jullie met elkaar in contact te brengen.

Kinderpartys

Kinderparty's

AstroParty is ook heel erg geschikt om met kinderen te spelen. De spelleider neemt de kinderen in een fantasierijke beleving mee via het spelbord naar een
Magisch Droomkasteel.
                                                                                                              
Het unieke bordspel is vanaf de leeftijd van ongeveer 9 jaar geschikt. Het abstractievermogen ontwikkeld zich namelijk vanaf deze leeftijd. 
Kinderen vinden het hartstikke leuk om te spelen en ze begrijpen het ook snel!

It's all in the Game. 

12-11-2022 14-37-46.jpg

Tijdens het spel verzamelen de kinderen plaatjes over de planeten. Aan het eind van de middag krijgen ze een vervolgens een boekje mee, waarin delen van hun horoscoop beschreven staan.
Ook zijn er gedichtjes bij de verschillende sterrenbeelden en natuurlijk, net als bij de volwassenen, zijn er cadeautjes.         

Ze gaan een kasteel uitzoeken dat bij hun karakter hoort, óf ze tekenen er een zelf, want dat hoort bij hun Ascendant.

Leuk is ook dat, als de kinderen elkaar kennen, ze precies vertellen wat bij hun vriendje of vriendinnetje wel of niet hoort. Ze zijn heel eerlijk.   

Aangesloten Astrologen

De aangesloten Astrologen*

Onderstaande astrologen bieden zich graag als spelleiders aan, om het bordspel te begeleiden.

De spelleiders die zijn aangesloten bij AstroParty, herken je aan de details die erbij staan en zijn dus gemakkelijk bereikbaar voor je. Je kunt hen vinden via hun website, telefoonnummer, postcode en woonplaats. Je kunt ze bellen of mailen voor informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheden. Bezoek hun website (vermeld onder de naam) om meer over deze astrologen te lezen.

Aangesloten Astrologen
Woonplaats
Telefoon
E-mail adres
Website
Sylvia Slegers
Huizen
06-19726915
espavopraktijk@gmail.com
http://www.espavopraktijk.nl/
Etske Timmer
Rijsenhout
info@ioho.nl
Anneke Kruis
Joure
0513-416166
info@astro-inzicht.nl
http://www.astro-inzicht.nl/
Lea Manders
Arnhem
06-10937989
info@leamanders.nl
https://www.leamanders.nl/
Sonja Veldheer
Giethoorn/ Jonen
06-51990230
sonja.veldheer@gmail.com
Anna Maria Boekema
Zwolle
038-4530490
amboekema@telfort.nl
https://www.bewustvedanta.nl/
Frank Knol
Aalsmeer
0297-360663
frank@astrowijzers.nl
https://www.bewustvedanta.nl/
Greet Dol
Noordwijk
06-43043055
greetdol@doladviesbureau.nl
http://www.greetdol.nl/
Tineke Boogaarts
Amersfoort
033 4532019
tineke@noordknoop.nl
http://www.noordknoop.nl/
Sandra Jansen van Galen
Zoetermeer
06-41383076
info@sandrajansenvangalen.nl
https://www.sandrajansenvangalen.nl/

* = Ben je zelf Astroloog en wil je het spel ook gaan spelen, kijk dan op dan hier! 

Spelconcept: Tineke Boogaarts
Vormgeving: Daphne Siliakus

Anker 1

Let's Get

Social

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page