top of page

AstroParty / Compass of Life

Een leuke, gezellige en leerzame manier om samen met je vrienden, collega's, familie of andere teamgenoten kennis te maken met je eigen persoonlijke geboortehoroscoop. Teambuilding wordt een feit! Deze workshoptool is tevens zeer geschikt als inzicht en trainingsprogramma voor het bedrijfsleven.

Astroparty / Compass of Life, is een spel dat op een speelse manier gespeeld wordt. De astrologische invalshoek is echter serieus en voert je spelenderwijs snel naar dieper inzicht waardoor ontplooiing van jezelf tot stand komt. Vaak ontstaat er een helder beeld en is Astroparty / Compass of Life een uitstekende inspiratiebron om nieuwe wegen te bewandelen.  Elke deelnemer krijgt zijn/haar persoonlijke horoscoop. Hiermee ga je zelf aan de slag en ontvang je onder begeleiding van Sandra, de voor hem of haar unieke, persoonlijke  informatie vanuit de persoonlijke geboortehoroscoop.


Hoe gaat het in zijn werk?

Het is een spel waarbij we met pionnen het speelbord rond gaan, net als bij andere gezelschapsspellen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen horoscoop voor zich, alsmede een aantal attributen.

Er kan een scoringsformulier gebruikt worden waarop punten van de tevoren gestelde vraag zijn terug te vinden. De vraag mag over allerlei gebieden gaan: relatie, werk, geld, vrienden, gezondheid enzovoort. Iedereen wil best wel eens weten wat er in zijn of haar horoscoop staat, dit is je kans.

Al spelend ga je de huizen (levensgebieden) leren kennen en er wordt verteld wat daarover in jouw horoscoop te vinden is. Als we de huizenronde gehad hebben, gaan we naar de buitenste ring. De planeten krijgen nu een kans en met de speciale astrodobbels komen ze stuk voor stuk tevoorschijn (of net niet)... en bij elke planeet die je gooit krijg je een toepasselijk cadeautje! 

Wat zegt Mars over de man in je leven (Venus over de vrouw) en waar geeft Jupiter je geluk, wat zegt de Noordknoop over het doel van je leven? 

Je maakt kennis met de taal van de astrologie en dat is heel wat meer dan er in de horoscopen in de diverse bladen staat. Je kunt ook nog extra procenten (voor je reductiebon) verdienen als je op Jupiter (de geluksplaneet) komt te staan. Soms moet je een opdracht uitvoeren en op een ander vakje krijg je de kans om informatie te vragen. Maak gebruik van de astroloog die dit spel leidt!


Om deel te nemen aan dit spel is het belangrijk dat je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats worden opgegeven. Heb je de geboortetijd niet direct bij de hand, kan je deze altijd navragen bij je geboortegemeente.  

It's all in the Game! 

9-6-2019 18-33-07.jpg
bottom of page