top of page

Fri, Oct 18

|

Pelschans

Basis- Vakopleiding Astrologie in Zoetermeer

Vanaf vrijdag 18 oktober 2019 start er weer een nieuwe Opleiding tot Professioneel Astroloog op de locatie in Zoetermeer. Je start met een Basisopleiding en kunt in modules van 10 lessen per keer, je astrologische kennis verder opbouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Basis- Vakopleiding Astrologie in Zoetermeer
Basis- Vakopleiding Astrologie in Zoetermeer

Tijd en locatie

Oct 18, 2019, 10:00 a.m.

Pelschans, Pelschans, 2723 Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Je start met de 6-daagse, Basisopleiding. Hierop volgend kan je doorstromen naar de eerste module van de Vakopleiding. Sandra je mee op reis, kennis te maken met het systeem van de cirkel van jouw unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Belangrijke instrumenten voor een horoscoopduiding komen aan bod. De opbouw en de wiskundige indeling die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken bepalen, worden stap voor stap behandeld. Hierbij vormt de training van het bewust worden van eigen intuïtieve vaardigheden een centrale punt.

Je komt tot de ontdekking dat je horoscooptekening een eenvoudige en schematische weergave van de planeten (hemellichamen), de Aarde en de sterrentekens is, zoals deze op je unieke geboortemoment met elkaar verbonden waren.

Tevens wordt er ingegaan op de psychologische principes en gedraging welke de twaalf tekens symboliseren.

De Zon, Maan en de planeten van de Zon geven de aspecten van je innerlijk aan. Je ontdekkingsreis wordt samen met Sandra vervolgd, volgens de oerkrachten en drijfveren van de planeten. Er wordt op zielsniveau gewerkt waarbij wordt aangestuurd op eigen intuïtieve krachten en het verder ont-dekken hier van.

Tijdens deze opleiding ga je ervaren wat het betekent om volgens deze principes en krachten te werken. Er wordt geproefd van de geschiedenis van de astrologie en mythologische achtergronden. Deze vormen een belangrijke inspiratiebron.

Na deze opleiding ben je in staat om op zelfstandige wijze de grote lijnen en werking van planeten en tekens te duiden.

Deel dit evenement

bottom of page