top of page

Fri, Sep 18

|

Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Basisopleiding Astrologie

Vanaf vrijdag 18 september 2020, start er weer een boeiende basisopleiding astrologie, uitlopend tot de mogelijkheid naar de professionele opleiding op de locatie in Zoetermeer. Je start met een basisopleiding en kunt in modules van 10 lessen per keer, je astrologische kennis verder opbouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Basisopleiding Astrologie
Basisopleiding Astrologie

Tijd en locatie

Sep 18, 2020, 10:00 a.m.

Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

 

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

Tijdens deze 6-daagse, erkende basisopleiding neemt Sandra je mee op reis, kennis te maken met het systeem van de cirkel van jouw unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Belangrijke instrumenten voor een horoscoopduiding komen aan bod. De opbouw en de wiskundige indeling die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken bepalen, worden stap voor stap behandeld. Hierbij vormt de training van het bewust worden van eigen intuïtieve vaardigheden een centrale punt.

Je komt tot de ontdekking dat je horoscooptekening een eenvoudige en schematische weergave van de planeten (hemellichamen), de Aarde en de sterrentekens is, zoals deze op je unieke geboortemoment met elkaar verbonden waren.

Tevens wordt er ingegaan op de psychologische principes en gedraging welke de twaalf tekens symboliseren. Er wordt op zielsniveau gewerkt, waarbij wordt aangestuurd op je eigen intuïtieve krachten en het verder ontdekken hiervan.

 

De Zon, Maan en de planeten van de Zon geven de aspecten van je innerlijk aan. Je ontdekkingsreis wordt samen met Sandra vervolgd, volgens de oerkrachten en drijfveren van de planeten. Er wordt op zielsniveau gewerkt waarbij wordt aangestuurd op eigen intuïtieve krachten en het verder ont-dekken hier van.

Tijdens deze opleiding ga je ervaren wat het betekent om volgens deze principes en krachten te werken. Er wordt geproefd van de geschiedenis van de astrologie en mythologische achtergronden. Deze vormen een belangrijke inspiratiebron.

Na deze opleiding ben je in staat om op zelfstandige wijze de grote lijnen en werking van planeten en tekens te duiden.

De astrologische wereld gaat verder voor je open.

Kosten:  € 402 inclusief materiaalkosten en uitgebreide syllabus via een E-book, 

6 x 5 uur = 30 uur.  

Tijd: 10.00 - 16:00 uur 

Aanbetaling bij aanmelding € 135,00

Deel dit evenement

bottom of page