top of page

Thu, Nov 14

|

Brecht

Basisopleiding Astrologie in Brecht België

Basisopleiding Astrologie, waarin je een inspirerende en boeiende tijd staat te wachten en kennis gaat maken met Astrologie. Zelfkennis en het ontdekken van jezelf staan centraal!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Basisopleiding Astrologie in Brecht België
Basisopleiding Astrologie in Brecht België

Tijd en locatie

Nov 14, 2019, 12:00 p.m.

Brecht, 2960 Brecht, België

Over het evenement

Tijdens deze 6-daagse, erkende basisopleiding neemt Sandra je mee op reis, kennis te maken met het systeem van de cirkel van jouw unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Belangrijke instrumenten voor een horoscoopduiding komen aan bod. De opbouw en de wiskundige indeling die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken bepalen, worden stap voor stap behandeld. Hierbij vormt de training van het bewust worden van eigen intuïtieve vaardigheden een centrale punt.

Je komt tot de ontdekking dat je horoscooptekening een eenvoudige en schematische weergave van de planeten (hemellichamen), de Aarde en de sterrentekens is, zoals deze op je unieke geboortemoment met elkaar verbonden waren.

Tevens wordt er ingegaan op de psychologische principes en gedraging welke de twaalf tekens symboliseren.

De Zon, Maan en de planeten van de Zon geven de aspecten van je innerlijk aan. Je ontdekkingsreis wordt samen met Sandra vervolgd, volgens de oerkrachten en drijfveren van de planeten. Er wordt op Zielsniveau gewerkt waarbij wordt aangestuurd op eigen intuïtieve krachten en het verder ont-dekken hier van.

Tijdens deze opleiding ga je ervaren wat het betekent om volgens deze principes en krachten te werken. Er wordt geproefd van de geschiedenis van de astrologie en mythologische achtergronden. Deze vormen een belangrijke inspiratiebron.

Na deze opleiding ben je in staat om op zelfstandige wijze de grote lijnen en werking van planeten en tekens te duiden.

De astrologische wereld gaat verder voor je open. Sluierstukjes gaan uiteen!

Deel dit evenement

bottom of page