top of page

Wed, Feb 26

|

Dorpstraat 120, 2742 AL Waddinxveen, Nederland

Hartsverlangen

Gift van je hartsverlangen. Verlang jij naar een diepere verbinding met jezelf en heb je behoefte om de essentie van je leven een nóg grotere betekenis te geven? Dan is dit je unieke mogelijkheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hartsverlangen
Hartsverlangen

Tijd en locatie

Feb 26, 2020, 10:00 a.m. – 5:00 p.m.

Dorpstraat 120, 2742 AL Waddinxveen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Een inspirerende dag waarin Astrologie en Soulpainting samenkomen.

Ongedwongen genieten om je af te stemmen op de gift van je hartsverlangen, waarin het ochtendprogramma geheel besteed zal worden aan je unieke persoonlijke geboortehoroscoop door Sandra. Tijdens het middagprogramma ga je onder toegewijde compassie van Anita zelfstandig aan de slag, om vanuit jouw bezieling je hartsverlangen op doek te zetten.  

In deze periode van intense veranderingen is het vaak een hele uitdaging om bij jezelf te blijven en het verlangen van je hart te blijven volgen. Misschien is het zelfs zo, dat je even niet meer weet wie je bent én wat je voor jezelf wilt realiseren in het leven.

Onder professionele begeleiding van Anita de Leeuw , Sandra Jansen van Galen en Leo Plugge staat je op creatieve wijze een ontdekkingsreis te wachten, om nóg meer in contact te komen met het diepe verlangen van je hart.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke klankreis door klanktherapeut Leo Plugge. 

Anita de Leeuw

Kunstenaars leggen hun ziel vast in hun werken. Een goed schilderij roept emoties op en zet aan tot voelen en nadenken. De werken van Anita de Leeuw komen niet enkel uit haar ziel, maar ook wat haar hart haar ingeeft.  Anita de Leeuw is auto-didact. Met aangeleerde technieken creëert Anita ware kunstwerken op doek. Elke foto doet onrecht aan de diepgang die te zien is in haar werken.  

Door het gebruik van licht, kleur en de unieke metaalpigmenten levert dit iedere keer een uniek beeld op.  

Anita neemt je graag mee in jouw verhaal

Lees meer: https://www.anitadeleeuw.com/ 

Sandra Jansen van Galen

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. 

 Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk.

Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht. Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën. 

Lees meer:  https://www.sandrajansenvangalen.com/ 

Leo Plugge

Een ontspannende klankmassage voert naar stilte en nodigt uit tot inluisteren naar wat het menselijk instrument nodig heeft om 'goed gestemd' te zijn.

Tijdens een Klankreis ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en  andere gevoelens die negatief op de gezondheid inwerken, kunnen worden losgelaten. 

Ik neem je hartenwensen, lichaam en je behoeften mee naar bewustwording. Malende gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

Lees meer:  https://www.leoplugge.com/ 

Overige informatie

Deze dag is geheel verzorgt, inclusief schildersmateriaal, versnapering, lunch, koffie, thee en water.

Jouw bijdrage voor deze dag is € 89,00 

In samenwerking met Jacqueline Anker - Inner Vision.

https://inner-vision.nu/  

Heb je interesse, mail of bel gerust:

Anita de Leeuw

info@anitadeleeuw.com

+31630713618

Sandra Jansen van Galen

info@sandrajansenvangalen.nl

+31641383076 

Deel dit evenement

bottom of page