top of page

Mon, Dec 12

|

Zoetermeer

SOULCONNECTION VIA JOUW UNIEKE GEBOORTEHOROSCOOP - SCHILDEREN NAAR JOUW BEWUSTZIJN

Geef jezelf een bijzondere en ontspannen dag cadeau! Een unieke dag waarin Astrologie, Soulpainting en Klankwerk samen komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SOULCONNECTION VIA JOUW UNIEKE GEBOORTEHOROSCOOP - SCHILDEREN NAAR JOUW BEWUSTZIJN
SOULCONNECTION VIA JOUW UNIEKE GEBOORTEHOROSCOOP - SCHILDEREN NAAR JOUW BEWUSTZIJN

Tijd en locatie

Dec 12, 2022, 10:00 a.m. – 5:00 p.m.

Zoetermeer, Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Ervaar je al een tijdje het verlangen om je opnieuw af te stemmen op de stem van je hart? Wil je opnieuw in contact komen met je aangeboren kracht? Wat is het diepste verlangen van je Ziel?

Geef jezelf dan deze bijzondere, leerzame en inspirerende dag cadeau!

Het Programma

Het eerste deel van het programma zal geheel besteed worden aan je unieke persoonlijke geboortehoroscoop door Sandra, via het boeiende bordspel 'Compass of Life / Astroparty'. Een ochtend boordevol informatie over jezelf. Er wordt namelijk gewerkt met je unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Hierin zullen het diepste verlangen van je ziel en je levensopdrachten centraal staan. 

Tijdens het middagprogramma ga je onder toewijding van Anita zelfstandig aan de slag, om vanuit jouw bezieling je hartsverlangen verder op doek uit te werken. De ervaringen leren dat de resultaten verbluffend zijn. Door deze workshop wordt veel zichtbaar. Waar ben je nu en hoe kan je verder? Jouw essentie wordt opnieuw wakker. 

Leo verzorgt de opening van deze dag en biedt via zijn klanken positieve en helende invloeden op lichaam, ziel en geest. Op zachte wijze wordt je contact op wezens niveau geactiveerd en geopend.   

Onder professionele begeleiding van Anita de Leeuw, Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen staat je op creatieve wijze een ontdekkingsreis te wachten, om nóg meer in contact en helderheid te komen met de stem van je hart.

 

Anita de Leeuw

Kunstenaars leggen hun ziel vast in hun werken. Een goed schilderij roept emoties op en zet aan tot voelen en nadenken. De werken van Anita de Leeuw komen niet enkel uit haar ziel, maar ook wat haar hart haar ingeeft.  Anita de Leeuw is auto-didact. Met aangeleerde technieken creëert Anita ware kunstwerken op doek. Elke foto doet onrecht aan de diepgang die te zien is in haar werken.

Door het gebruik van licht, kleur en de unieke metaalpigmenten levert dit iedere keer een uniek beeld op.

Anita neemt je graag mee in jouw verhaal.

Lees meer: https://www.anitadeleeuw.com/ 

Leo Plugge

Een ontspannende klankmassage voert naar stilte en nodigt uit tot inluisteren naar wat het menselijk instrument nodig heeft om 'goed gestemd' te zijn.

Tijdens een Klankreis ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en  andere gevoelens die negatief op de gezondheid inwerken, kunnen worden losgelaten.

Ik neem je hartenwensen, lichaam en je behoeften mee naar bewustwording. Malende gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

Lees meer:  https://www.leoplugge.com/

Sandra Jansen van Galen

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Zij is als gecertificeerd, praktijkvoerend astrologe aangesloten bij de beroepsverenigingen AVN en ASAS.

De gratie van de fascinerende sterrenhemel is via de symboliek van de astrologie, in alles terug te vinden waarbinnen Sandra haar werk neerzet. Ervaringsgerichte astrologie vormt dan ook een essentieel onderdeel om thuis te komen bij jezelf.

Met veel plezier en passie verzorgt Sandra workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen in Nederland en België.

Lees meer:  https://www.sandrajansenvangalen.com/

Overige informatie

Deze dag wordt geheel verzorgt, inclusief schildersmateriaal en heerlijke lunch en versnaperingen tussendoor. Het sfeervolle Restaurant Hudson verzorgt met veel aandacht en liefde je innerlijke mens. 

Jouw bijdrage voor deze dag is € 145,-

In samenwerking met Restaurant Hudson 

Hudson Zoetermeer is gevestigd in de prachtige Sara Lydia Hoeve in de wijk Oosterheem. Gigantische kroonluchters zijn de eye catchers van de zaak. Lunchen doe je op meterslange Chesterfield banken, aan hoge tafels of gezellige zitjes. Met een twintig meter lang overdekt en verwarmd terras is het ook buiten altijd aangenaam vertoeven. De recent gerenoveerde Sarah Lydia Living Room, waar de workshop wordt gegeven is prachtig. 

 https://restauranthudson.nl/zoetermeer   

Heb je interesse of vragen, neem contact op. Er wordt met kleine groepen gewerkt om persoonlijke aandacht te kunnen bieden. 

Sandra Jansen van Galen

info@sandrajansenvangalen.nl

+31641383076

Opgave kan ook via onderstaande link:

https://www.sandrajansenvangalen.com/inschrijven 

Tickets

  • ASTROLOGIE SCHILDEREN KLANK

    €145.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page