top of page

vr 29 nov

|

Wolfskuil 27

Evenwicht en Verfijning

Bezinningsweekend. Ben jij toe aan een waardevolle verdieping naar jezelf en nog meer authenticiteit? Verlang je er naar om patronen te doorbreken? Wil je nog bewuster worden van je innerlijke kracht, zodat je nog vrijer en onafhankelijker door het leven kunt gaan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Evenwicht en Verfijning
Evenwicht en Verfijning

Tijd en locatie

29 nov 2019, 15:00 CET – 01 dec 2019, 16:00 CET

Wolfskuil 27, Wolfskuil 27, 7731 AP Ommen, Nederland

Over het evenement

 Ben jij toe aan een waardevolle verdieping naar jezelf en nog meer authenticiteit? Verlang je er naar om patronen te doorbreken? Wil je nog bewuster worden van je innerlijke kracht, zodat je nog vrijer en onafhankelijker door het leven kunt gaan? Schrijf je dan nu in voor deze unieke herfsteditie, waarin het stille verlangen in je wordt gewekt en je de mogelijkheid gegeven wordt, om jezelf terug te trekken uit de hectiek van de buitenwereld.       

Waar 

De prachtige en sfeervolle locatie ‘De Vier Jaargetijden’ op een krachtplek in de rust, ruimte en de prachtige natuur van een stiltegebied bij het plaatsje Ommen in Overijssel. Hier wordt je alle ruimte gegeven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan persoonlijke inzichten, rust, ontspanning en bewustwording van je innerlijke wijsheid. Hierdoor kunnen vrede en zelfcreatie ontstaan! Wij werken met een kleine groep, zodat persoonlijke aandacht centraal kan staan.    

 

    Gun jezelf een miniretraite, met verfijning en verdieping! 

 

Programma  

Astrologie en Systeemopstellingen,  Meditaties, Intuïtief Schilderen, Klankmassages Tai Chi, Roos Readingen, Persoonlijke Coaching, Duo Klankreis, Stiltewandeling.  

 

Ons Team 

  Leo   Jacques Angely   

  Anita Gerard Sandra 

  

Leo Plugge  

Aankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert.   

 

Lees verder… https://www.leoplugge.com/visie 

 

Jacques Westerink 

Jacques is een gediplomeerd en zeer ervaren healer, reader en coach met een eigen praktijk sinds 2008. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.   

Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.   

 

Sandra Jansen van Galen 

Sandra is professioneel astrologe, energetisch therapeut, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) en systemisch werk, een essentieel onderdeel zijn geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.        

 Lees verder… https://www.sandrajansenvangalen.nl/index.php/sandra/sandra 

Gerard Somer 

Gerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor zijn toekomst als Klankmasseur.   In 2007 is Gerard gestart een opleiding intuïtief waarnemen. Dit een aanvulling geweest op zijn grote passie om zich te ontwikkelen als Klankmasseur.   

Lees verder…. https://www.gerardsomer.nl/?page_id=6 

 

Angely Kok 

Angely  is zowel Feng Shui als Tai Chi Tao/Qigong professional. Als kind was zij altijd al bezig huizen opnieuw in te richten en andere sferen aan te raken. Na vele wegen bewandeld te hebben, heeft dit geleid tot haar twee grote passies!   Angely combineert beide professies en is een ware inspiratiebron voor zowel huis en haard als lichaam ziel en geest. Mensen ontvangen een bewuste, gezonde leefstijl en nieuwe vitaliteit.      

 

  Tai Chi: Vrij zijn van wensen leidt tot innerlijke rust (Lao Tse) 

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer die al vele honderden jaren in China wordt. uitgevoerd. Van deze bewegingsleer gaat een rustgevende werking uit.   

 

Lees verder: https://www.akide.nl/nl/tai_chi_taoqigong/ 

 

Anita de Leeuw 

Anita de Leeuw is kunstenares en spiritueel gids voor wie open staat voor verandering. Het leven kent vele lagen en uitdagingen. Niet alles komt op een presenteerblaadje. Deze gelaagdheid komt tot uiting in de schilderijen die Anita maakt.   

Als coach en luisterend oor helpt Anita wie hulp nodig heeft en via reguliere wegen geen gehoor vindt. Anita neemt je mee op een ontdekkingstocht naar jouw diepere lagen en mogelijkheden om positieve energie aan te boren. Anita is ervaringsdeskundige en gecertificeerd door diverse trainingen.  

‘Practice what you preach’ is voor Anita de gouden regel. In een blog deelt ze haar waarnemingen en lessen voor wie mee wil gaan in de transparantie waar de wereld nu naar op zoek is.  

 

  De kunst van blijvend inspireren en ontdekken 

Lees verder… http://www.anitadeleeuw.nu/ 

 

Kosten 

 € 395,00 Inclusief 2 overnachtingen en uitgebreid, bourgondisch genieten.   

Maaltijden (2x ontbijt – 2x lunch – 2x diner) en dranken, versnaperingen inbegrepen.  

Catering bestaat voornamelijk uit duurzame en biologische producten.   

 

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling.  

Deelnemersaantal maximaal 12 personen.     

Hartengroet,  Gerard, Sandra, Angely, Anita, Jacques en Leo       

Pelschans 4   2728 GX Zoetermeer  

Heb je vragen, mail of bel gerust: info@sandrajansenvangalen.nl 

Tel: 079-3422052 / +31641383076                   

Deel dit evenement

bottom of page