top of page

do 01 apr

|

Online Basiscursus Astrologie

Online Basiscursus Astrologie

ONLINE BASISCURSUS ASTROLOGIE - DONDERDAGAVOND Altijd al meer willen weten over Astrologie? Wil jij meer inzicht in je eigen persoonlijke geboortehoroscoop? Dan is deze opleiding helemaal wat je zoekt en biedt Sandra je de gelegenheid om deze online te volgen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Online Basiscursus Astrologie
Online Basiscursus Astrologie

Tijd en locatie

01 apr 2021, 19:30

Online Basiscursus Astrologie

Over het evenement

Altijd al meer willen weten over Astrologie? Was je er tot op heden van overtuigd dat Astrologie gelijkstond aan ingewikkelde technische berekeningen? Wil jij meer inzicht in je eigen persoonlijke geboortehoroscoop? 

Dan is deze opleiding helemaal wat je zoekt! 

Volg onderstaande link in samenwerking met het MediumCollege België, om je op te geven: https://mediumcollege.eu/evenement/basisopleiding-astrologie/ of meld je aan via info@sandrajansenvangalen.nl 

Astrologie hoeft absoluut niet saai of technisch te zijn. Sandra leert je astrologie begrijpen, doorvoelen en ermee te connecteren aan de hand van jouw eigen geboortehoroscoop en die van je medestudenten.

Hoe gaat Sandra te werk?  

Tijdens de lessen nemen we ieders persoonlijke geboortehoroscoop onder de loep met als doel de astrologische tekens ten volle te leren begrijpen en deze ook te kunnen koppelen aan jouw unieke levenservaringen.

Wat leer je? 

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op ervaringsgericht leren. Er zal steeds gestreefd worden naar een mooie balans tussen de technische aspecten van astrologie en het intuïtief voelen ervan.De belangrijkste instrumenten voor een horoscoopduiding komen aan bod. De opbouw en de wiskundige indeling, die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken vormen, worden stap voor stap behandeld. Aandacht voor de energie, psychologische principes en gedragingen die de twaalf dierenriemtekens symboliseren. Na deze opleiding ben je in staat om op zelfstandige wijze de grote lijnen en werking van planeten en tekens te duiden. 

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een solide basis binnen de magische wereld van de astrologie!

Hoogtepunten vana deze opleiding: 

Training van je intuïtieve vaardigheden in combinatie met astrologie. Leer astrologie begrijpen op zielsniveau. Leg een solide fundering voor de verdere groei van jouw astrologische kennis en vaardigheden door te leren van een erkende topastroloog met internationale ervaring. Vergaar naast meer inzicht in astrologie ook een schat aan persoonlijke ontwikkeling  door te werken met je eigen unieke geboortehoroscoop. 

Ontvang een uitgebreid E-book met alle basistechnieken. 

Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Na deze opleiding is er, indien gewenst, de mogelijkheid om door te stromen naar de 3-jarige vakopleiding astrologie, waar jij je verder kan ontwikkelen tot professioneel astroloog.

Hoe lang duurt de opleiding? 

10 donderdagavonden Van 19u30 tot 22u 

Kosten 

€ 425,00 of 450,00 bij gespreide betaling 

Deel dit evenement

bottom of page