top of page

ma 25 okt

|

Kinrooi

Schilderen naar je Bewustzijn met Klank en Astrologie als basis.

Schilderen naar je Bewustzijn met je unieke geboortehoroscoop als basis, klankreis en High Tea.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Schilderen naar je Bewustzijn met Klank en Astrologie als basis.
 Schilderen naar je Bewustzijn met Klank en Astrologie als basis.

Tijd en locatie

25 okt 2021, 10:30 – 18:00

Kinrooi, Lakerweg 58, 3640 Kinrooi, België

Gasten

Over het evenement

Een inspirerende dag waarin Astrologie en Soulpainting samenkomen

Ongedwongen genieten om je af te stemmen op de gift van je hartsverlangen, waarin het ochtendprogramma geheel besteed zal worden aan je unieke persoonlijke geboortehoroscoop door Sandra. Tijdens het middagprogramma ga je onder toegewijde compassie van Anita zelfstandig aan de slag, om vanuit jouw bezieling je hartsverlangen op doek te zetten.

In deze periode van intense veranderingen is het vaak een hele uitdaging om bij jezelf te blijven en het verlangen van je hart te blijven volgen. Misschien is het zelfs zo, dat je even niet meer weet wie je bent én wat je voor jezelf wilt realiseren in het leven.

Onder professionele begeleiding van Anita de Leeuw, Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen staat je op creatieve wijze een ontdekkingsreis te wachten, om nóg meer in contact te komen met het diepe verlangen van je hart.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke klankreis door Leo en een High Tea welke Inge met veel liefde zal verzorgen.

Anita de Leeuw

Kunstenaars leggen hun ziel vast in hun werken. Een goed schilderij roept emoties op en zet aan tot voelen en nadenken. De werken van Anita de Leeuw komen niet enkel uit haar ziel, maar ook wat haar hart haar ingeeft.  Anita de Leeuw is auto-didact. Met aangeleerde technieken creëert Anita ware kunstwerken op doek. Elke foto doet onrecht aan de diepgang die te zien is in haar werken.

Door het gebruik van licht, kleur en de unieke metaalpigmenten levert dit iedere keer een uniek beeld op.

Anita neemt je graag mee in jouw verhaal.

Lees meer: https://www.anitadeleeuw.com/

Leo Plugge

Een ontspannende klankmassage voert naar stilte en nodigt uit tot inluisteren naar wat het menselijk instrument nodig heeft om 'goed gestemd' te zijn.

Tijdens een Klankreis ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en  andere gevoelens die negatief op de gezondheid inwerken, kunnen worden losgelaten.

Malende gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

Lees meer:  https://www.leoplugge.com/

Sandra Jansen van Galen

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Zij is als gecertificeerd, praktijkvoerend astrologe aangesloten bij de beroepsverenigingen AVN en ASAS.

De gratie van de fascinerende sterrenhemel is via de symboliek van de astrologie, in alles terug te vinden waarbinnen Sandra haar werk neerzet. Ervaringsgerichte astrologie vormt dan ook een essentieel onderdeel om thuis te komen bij jezelf.

Met veel plezier en passie verzorgt Sandra workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen in Nederland en België.

Lees meer:  https://www.sandrajansenvangalen.com/

Overige informatie

Deze dag is geheel verzorgt, inclusief schildersmateriaal, versnapering, lunch, koffie, thee en water en zoals aangegeven worden afgesloten met een High Tea.

Jouw bijdrage voor deze dag is € 110,-

In samenwerking met Inge Snijkers.

www.ingeslichtcirkel.com

info@ingesnijkers.com  

+32497809194

Sandra Jansen van Galen

info@sandrajansenvangalen.nl

+31641383076

Tickets

  • Evenement

    Schilderen naar je Bewustzijn met Klank en Astrologie als basis.

    € 110,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page