top of page

vr 08 okt

|

Genk

VAKOPLEIDING ASTROLOGIE - 1STE JAAR DEEL 1 - VRIJDAG

VAKOPLEIDING ASTROLOGIE - 1STE JAAR DEEL 1 - VRIJDAG

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
  VAKOPLEIDING ASTROLOGIE - 1STE JAAR DEEL 1 - VRIJDAG
  VAKOPLEIDING ASTROLOGIE - 1STE JAAR DEEL 1 - VRIJDAG

Tijd en locatie

08 okt 2021, 10:00 – 16:00

Genk, Weg naar As 9, 3600 Genk, België

Over het evenement

Virtuele- en klassikale Vakopleiding Astrologie 

Wil jij graag op professionele wijze aan de slag gaan met astrologie?  Verlang je ernaar om de kneepjes van dit boeiende vak te leren?  Heb je de basiscursus gevolgd of elders een basis gelegd en ben je op zoek naar een astrologische verdieping op zielsniveau?    Als je ervan houdt jezelf te stretchen en op professionele wijze aan de slag wil gaan met astrologie, dan is deze opleiding tot ‘Praktijkvoerend Astroloog’ -volgend op de basiscursus astrologie- zeker iets voor jou!

Hoe gaat Sandra te werk? 

Deze opleiding, welke in modules verloopt, betreft een parttime opleiding en bied je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Beroepsastroloog.Sandra biedt de lessen levendig en praktijkgericht aan, zodat het scala aan astrologische technieken werkelijk beleefd en doorleefd kan worden. Er wordt dan ook veel gewerkt met je eigen unieke geboortehoroscoop, waardoor er tijdens de lessen een bijzondere en diepgaande uitwisseling ontstaat.De gratie van de fascinerende sterrenhemel is, via de symboliek van de astrologie, de rode draad binnen Sandra haar werk. Ervaringsgerichte astrologie vormt dan ook een essentieel onderdeel om thuis te komen bij jezelf.

Wat leer je tijdens het eerste leerjaar 

Tijdens het eerste lesjaar wordt stap voor stap dieper ingegaan op de astrologische technieken, horoscoopanalyse, alsook de psychologische- en spirituele achtergronden, welke hier onlosmakelijk vanuit de astrologische samenhang mee verbonden zijn. Dit resulteert in een ontwikkeling tot op zielsniveau.  Spirituele ontwikkeling en ontwaken, karma, bezieling, zingeving en reïncarnatie vormen onderdelen van de opleiding en het duiden van de horoscoop.

Wat leer je tijdens het tweede leerjaar? 

Tijdens het tweede lesjaar wordt er vervolgens verdiept, waarbij vaardigheden als hulpverlening, communicatie, zelfreflectie, de wereld en probleemanalyses ontrafelen, toegevoegd worden.

Wat leer je tijdens het derde leerjaar? 

In het derde lesjaar ontstaat de volgende verdieping via zielsgerichte astrologie. Verschillende astrologische, progressieve technieken zoals de relatie astrologie, solaar astrologie, transits, maanprogressies en levensloopontwikkeling, worden op opbouwende wijze tot stand gebracht.

Supervisietrajecten 

De derde module kan worden uitgebreid met een supervisietraject voor degenen die de weg tot praktijkvoerend astroloog inslaan, waarbij consult- en gesprekstechnieken, ethiek en het begeleiden tot de praktijk centraal staat.

Hoogtepunten van deze opleiding 

Training van je intuïtieve vaardigheden in combinatie met astrologie.  Leer astrologie begrijpen op zielsniveau.  Leg een solide fundering voor de verdere groei van jouw astrologische kennis en vaardigheden door te leren van een erkende topastroloog met internationale ervaring.  Vergaar naast meer inzicht in astrologie ook een schat aan persoonlijke ontwikkeling  door te werken met je eigen unieke geboortehoroscoop.  Ontvang per lesjaar een uitgebreid E-book.

Heb je interesse of vragen, neem gerust contact op: 

Tel: +31641383076

info@sandrajansenvangalen.nl

info@mediumcollege.be

Lesschema: Online via zoom of in de lesruimte van het MediumCollege 1x per maand: 

Datum & uur 08/10/2021 – MeduimCollege 05/11/2021 – Via Zoom zaterdag 04/12/2021 – Mediumcollege 21/01/2022 – Via Zoom 11/02/2022 – MediumCollege 11/03/2022 – Via Zoom 08/04/2022 – MediumCollege 06/05/2022 – Via Zoom 10/06/2022 – MediumCollege 08/07/2022 – Via Zoom

Tijdstip: 10:00 - 16:00

Kosten: 

670 euro of 703,5 euro  wanneer je kiest voor betaling in schijven (gedeelten) inschrijving gebeurd via het MediumCollege België. Deze prijs is per module.

https://mediumcollege.be/alle-evenementen/  

Lesonderwerpen per volledig lesjaar: 

Leerjaar 1

De dierenriemtekens  Polariteiten, kruizen en elementen  De planeten  De huizen  Ascendant, Midhemel en Horoscoopkruis  Majeure Aspecten  Aspecten  Maansknopen  Ethiek en duiding van de horoscoop  Berekenen en tekenen van de horoscoop  Jungiaanse psychologie en astrologie  Duidingsvaardigheden  

Leerjaar 2

Dispositors, huisheren en huizenverbanden  De huizencycli  Majeure en mineure aspecten  Kosmografie  Decanaten  Ouderpatronen en astrologie  Familie en astrologie  Partner- Liefde en astrologie  De zwarte lichten astrologie; zwarte maan, zwarte zon en maansknopen, Cheiron, Saturnus, Neptunus en Pluto  Duidingsvaardigheden  

Leerjaar 3

Secundaire progressie  Solaar  Maanprogressies  Levensloopontwikkeling  Het gelukspunt  Synastrie, Relatiehoroscoop  Compositie en Combine  Duidingsvaardigheden met transits en progressies  Werk en beroepskeuze  Primaire directies  Duidingsvaardigheden  

Supervisietraject : 

Gesprekstechnieken en Communicatie

Praktijk- en consultvoering, ethiek  Het consult: gespreks- en duidingsvaardigheden  Harmonie  Gradensymboliek  Astrologie  Uurhoek- en vragen astrologie  

Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die reeds een basiscursus astrologie heeft gehad en op zoek is naar een astrologische verdieping op zielsniveau.

Hoe lang duurt de opleiding? 

De totale opleiding duurt 3 jaar (excl supervisie trajecten).

Opgelet! Inschrijven kan enkel per half jaar! (=één module).

De lessen gaan door op vrijdagen (met uitzondering van één zaterdag).  10 lesdagen van 10-16u  De lesuren per half jaar bedragen 50 uur.  

Virtuele of fysieke lessen 

Vanwege de trainingen en ervaringsgericht leren zal de opleiding de ene maand online via Zoom en de andere maand klassikaal op onze leslocatie in Genk plaats vinden.

Bereikbaarheid 

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.

Tickets

  • Vakopleiding Astrologie

    € 670,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page