top of page
Het bespreken van de nummers

ORGANISATIES

Mens en organisatie blijven aan veranderingen onderhevig en worden voortdurend uitgedaagd tot het ondergaan van een behoorlijke shift . Meebewegen in een nieuwe cultuur en bedrijfsstructuren, zijn aan de orde van de dag. 
 

Concentratie en focus vormen een uitdaging, de druk om te presteren wordt opgevoerd, met als gevolg dat ‘opbranden’ kunnen ontstaan. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels ruimschoots aangetoond dat de positieve effecten van een mindfull leef- en werkwijze de scherpte en helderheid vergroot, stress verlaagt, waardoor productiviteit toeneemt. Dit, zowel op het persoonlijke als zakelijke vlak. Daarbij blijft een gezond bedrijf voortdurend in beweging en wordt de werknemer op positieve werkwijze uitgedaagd. 

Er wordt levens- en werkvreugde ervaren!

Ben je op zoek naar een inspirerende uitdaging die jouw ondersteund om met zogenaamde ‘workload’ om te kunnen gaan, heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies, een luisterend oor en verlang je naar de juiste leef- en werkbalans, dan ben wellicht aan het juiste adres.

 

Surf maar eens rond op deze website en laat je verrassen.

Sandra inspireert je om bewust te leven vanuit jezelf, vanuit de organisatie, voor je omgeving en voor de wereld.

bottom of page