SANDRA JANSEN VAN GALEN

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche.

 

Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk.

Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.
Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën. 

Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en biedt zij heroriëntatie.  

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.   

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra heeft haar Open Studio opgericht, waar zij met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt. 

Tevens verzorgt zij astrologische trainingen en vakopleidingen astrologie, als docente binnen haar eigen organisatie en bij het Medium College in België. 

Daarnaast is Sandra columniste en tevens auteur van het astrologische Symbolon Tarot - kaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook het Engelstalige         www.symbolon.cards 
via vele sites worden aangeboden.  

MOGELIJKHEDEN

esoteric-652641_960_720.jpg
30-5-2019 13-28-15.jpg
vriendelijke handdruk
conferentie

COACHING

OPLEIDINGEN

TRAININGEN

9-6-2019 18-36-11.jpg

COMPASS OF LIFE

ASTROPARTY

Sandra Jansen van Galen

 Pelschans 4

2728 GX Zoetermeer

Tel: +31641383076
 

Beroepsverenigingen ASAS/AVN

KvK. 09211137 

BTW nr. NL001853103B35

NL52.INGB.0005.0472.55

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

Op diverse locaties in Nederland en België werkzaam.