top of page

SANDRA JANSEN VAN GALEN

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche.

Zij is als gecertificeerd, praktijkvoerend astrologe aangesloten bij de beroepsverenigingen AVN en ASAS.  

Sandra.jpg

Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. 

De gratie van de fascinerende sterrenhemel is via de symboliek van de astrologie, in alles terug te vinden waarbinnen Sandra haar werk neerzet. Ervaringsgerichte astrologie vormt dan ook een essentieel onderdeel om thuis te komen bij jezelf. 

Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot HBO-post gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. 


Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en biedt zij heroriëntatie.  

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.   

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben destijds geresulteerd tot het docentschap. Met veel plezier en passie verzorgt Sandra als mentor workshops, lezingen, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen in Nederland en België. 

Daarnaast is Sandra columniste en schrijft regelmatig over astrologische en esoterische onderwerpen.
Het astrologische Symbolon Tarot - kaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook het Engelstalige www.symbolon.cards 
via vele sites worden aangeboden, vormt tevens één van haar projecten.  

bottom of page