top of page

 

Symbolon Tarot 

De Relatielegging

SymbolonTarot is een uniek kaartendek met 78 kaarten, dat je in staat stelt antwoord te krijgen op al je levensvragen. Hierdoor kan je weer vanuit eigen kracht verder.

 

SymbolonTarot werkt eenvoudig en krachtig. Samen met de astrologische invalshoeken, spreken de unieke afbeeldingen van iedere kaart voor zich!

 

Alleen al de afbeeldingen, zijn van grote waarde om in één oogopslag helder te krijgen waar je op uitkomt en wat je te doen staat. Bovendien stelt dit unieke kaartendek je in staat om kennis te maken met de basisbegrippen van astrologie.

 

Deze legging is uitermate geschikt om een uitdaging c.q. probleem tussen twee mensen, op relationeel gebied in één oogopslag bloot te leggen en te ontrafelen. De relatievorm leggingsmogelijkheden gelden zowel in de privé- liefdessfeer als op het zakelijke vlak. 
Door gebruik te maken van deze technische 'relatielegging' werkt het Symbolon Tarot weer als de spiegels van de Ziel.

Er ontstaan verfrissende, nieuwe inzichten en kracht, zodat harmonie de mogelijkheid krijgt om terug te keren.  

Nogmaals: Deze unieke en technische legging met de negen kaarten, is voor iedere relatievorm geschikt!

 

De betrokkenen hoeven dus niet persé liefdespartners te zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Moeder/kind leidinggevende/werknemer  broer/zus etc.

Relatielegging (€ 4,50)

Deze legging is uitermate geschikt om een uitdaging c.q. probleem tussen twee mensen, op relationeel gebied in één oogopslag bloot te leggen en te ontrafelen.

bottom of page