top of page

Astrologische mindstyle - Magische verdieping

Bijgewerkt op: 1 okt. 2020

De natuurlijke satelliet van de Aarde; de Maan, heeft je samen met de naar affiniteit verlangende Venus, via Schorpioen vannacht op aangename wijze verleidt naar waardevolle verdieping en transformatie in jezelf. Liefde en zelfcompassie wijzen je nu de weg, om diep verlangen onverwoestbaar in de realiteit neer te zetten.

Het is de planeet Pluto die je met het grootste gemak ‘port’ om je angst te overwinnen en gepassioneerde liefde in alles waar je hart mee verbonden is, in overvloed te laten stromen. Geef hier gehoor aan, laat somberheid er zijn zodat het Licht je kan vinden. Dit geldt niet alleen voor vriendschappen en je relatie, maar ook voor dát waar je oog voor schoonheid naar uit gaat.

De Zonnekracht beweegt de tweede graden van Schorpioen in. De verleidingen naar de diepere kanten van het leven, mysteriën en intensiteit worden in trilling gebracht. Gebruik deze onderzoekmodus en laat je meevoeren door deze magnetische effecten. Je zult versteld staan tot welke ‘drive’ je in staat bent.

Met Liefde, Sandra


84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page