top of page

DWARS DOOR ALLES HEEN - Maandprognose februari 2022

De levenskracht en het licht van de Zon beweegt via zijn sterrenkracht momenteel door de eigenzinnige en toekomstgerichte Waterman. Het is deze ultieme combinatie via de elementen vuur en lucht welke momenteel maar één doel voor ogen heeft. Namelijk in iedere uithoek van de Aarde én het Universum, abrupt een einde maken aan iedere vorm van zwaarte. Wat je in dit artikel gaat ontdekken * Hoe kan je jouw creatiekracht inzetten * Waar richt je de focus op * Hoe laat je achter wat niet langer bij je past

Dit is wel toevertrouwd aan Waterman. De pure krachten en levenslessen welke Aquarius – Waterman – namelijk bieden vertegenwoordigen namelijk; vrijheid, gelijkheid én broederschap. Al experimenterend en vernieuwend gaat hij zijn levensweg, waarin hij ‘heilige huisjes’ omver schopt.


Deze abrupte en excentrieke energievelden vormen de ultieme vibraties tot 19 februari, om opnieuw te kunnen beginnen. Maak gebruik van deze creatiekrachten. Tevens biedt Waterman de voorbode om het feest van Imbolc te dragen. Imbolic is het feest van het leven! Het licht wordt weer zichtbaar in de natuur. De winter vordert en duurt nu niet lang meer. De Zon en zijn reis door Waterman, stuwt het licht weer naar buiten. Langzaam beginnen de sappen van de planten te stromen en verandert de kleur van het daglicht.


Deze verfrissende, kleurrijke vibe, zal je tijdens deze februarimaand als tegenstelling kunnen ervaren. Zowel collectief als in je persoonlijke leven, blijft het sterrenbeeld Steenbok namelijk via de planeten Pluto, Mercurius, Venus en Mars met ijzeren hand samenwerken. Alles wat bestaansrecht heeft gehad en was opgebouwd vanuit oude, rotsvaste structuren blijven afgebroken worden.

Het zijn met name de planetaire conjuncties van deze vier planeten, samen met hun ingaande bewegingen richting de donkere kelders van Pluto, die blijven aansturen om nieuwe creativiteit en bevrijding te realiseren.


De tijd breekt steeds meer aan om nieuwe fundamenten te storten via Saturnus door Waterman. Zijn broertje Uranus door het teken Stier deelt al zijn grote wijsheid door back to basic te gaan én met minder genoegen te nemen. De communicatieve krachten van Mercurius gaan tevens, naast de inmiddels direct lopende planeet Venus, weer vanuit het stationair-zijn langzaam op gang komen vanaf 4 februari. De toetsing en lessen in hoever je jezelf serieus neemt en liefdevol naar jezelf bent, is voorbij. Aan vreemde, communicatieve situaties van de afgelopen weken komt een eind. Jij en je omgeving stappen van het eilandje af en contacten gaan weer stromen.


Dwars door alles heen komt er meer en meer aan de oppervlakte wat niet meer past bij het grote, intelligente en intuïtieve vermogen van Waterman. Besef wel dat dit grote consequenties heeft en dat jij ook jouw leven hier op mag gaan aanpassen. Blijf vanuit jouw innerlijke zintuigen verbinding maken en gebruik je gedachten in positieve zin. Denk licht als het even donker wordt in je bovenkamer en help als die druppel in de oceaan mee om het nieuwe leven op aangename en liefdevolle wijze te boosten.


De Zon komt al op en wat zal dit voor overweldigende, vrije gevoelens en ervaringen zorgen. Als je goed luistert door uit het geraas van alle dag te stappen, je overgeeft aan de Liefde, worden de flitsen zichtbaar.


Met Liefde, Sandra© Sandra Jansen van Galen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page