top of page
  • Foto van schrijverSandra

JAARPROGNOSE 2024 – POINT OF NO RETURN - KEERPUNT

Je staat aan de vooravond van een bijzonder fenomeen en een onomkeerbaar proces. Een belangrijke overgangsfase. Een fase welke voor het laatst plaats vond in de 17e eeuw. Onder andere brak destijds de Franse revolutie open.


De kleine voor lange tijden onzichtbare planeet Pluto, start in 2024 namelijk zijn reis voor 20 jaar tot en met 2044 door het gesternte Waterman. Via zijn overweldigde atoom splitsende power, ontstaan er zowel op collectief als persoonlijk niveau énorme en definitieve omwentelingen.


Omwentelingen die al geruime tijd via ons collectief onbewuste flink aan het werk zijn.

Ben je al geruime tijd behoorlijk wakker en bewust, aanschouw je al zo’n jaar of 5, of langer, met verbazing de buitenwereld en maatschappij en verneem je keuzes, waarvan je al lang weet dat deze vergaande glorie zijn.

Vanaf 21 januari 2024 start deze revolutionaire fase en belandt je in een 20 jarige durige fase van enorme technologische ontwikkelingen, schone energie, grens doorbrekende keuzes via regeringen, nieuwe samenwerkingsverbanden waarin het Pyramide systeem waar onze hele economie op is gebouwd in duigen valt. Het is goed rekening te houden met pittige cybercrime situaties.Pluto start zijn reis door Waterman opnieuw en bied je tot 3 september dé springplank om jouw Kwantumsprong te gaan maken.


Als je herkent dat je genoeg hebt van oude shit en er klaar voor bent om af te rekenen met deze demonen, word je álles geboden om doorbraken te genereren. Oude overtuigen, tradities die niet langer jou en onze generaties dienen en al geruime tijd kraken als oude deuren in verroeste scharnieren, worden opengebroken.


Houvast aan oude gewoontes en structuren zullen er niet langer zijn. Hoe je het went of keert, zowel jijzelf als bedrijven, instanties en regeringen zullen moeten gaan meebewegen in totaal nieuwe visies, inzichten op gelijkwaardig niveau.


Een gloednieuw intellect en kristalhelder licht, wordt na eeuwen opnieuw opengebroken.


Het zal in het begin een hink-stap-sprong zijn en soms ook niet makkelijk om je controle los te laten, maar wees en blijf ervan bewust dat het ‘oude’ niet meer dient.


Dat de scheppende krachten van het Universele collectief met haar planeten je via ons Zonnestelsel nooit in de steek laten en je in alles de keuze van de vrije wil bieden via de planeet Saturnus, toont deze regerende planeet in 2024 zeker.


Deze prachtige, met ringen omgeven planeet beweegt dit jaar tot ruim 29 graden door de overgave van Vissen. Alhoewel dit niet een optimale samenwerking is omdat Saturnus vorm wilt en Vissen hier helemaal niet van houdt, wordt je kosmologisch aangestuurd naar overgave en nóg meer vertrouwen op je innerlijk kompas. Vorm vinden in dat wat misschien nog wat vaag voor je is. Je anker uitgooien in de diepe wateren in jezelf om te ontdekken dat dit juist je sturing is, doen een nieuwe wereld openen. Met andere woorden, leer vertrouwen en dat je intuïtie je nooit in de steek laat.


De eigenzinnige Uranus en zijn verbroedering met Waterman, blijft gestadig en geduldig doorgaan in het sterrenbeeld Stier. Dé realistische stappen die genomen moeten worden, blijven via zijn vaste kruis doorgaan en bieden je ook de tijd om de beslissingen te nemen, die realistisch gezien genomen moeten worden.


Blijf realistisch, helder en praktisch en gá!


Van begin september tot half november 2024 zal de kardinale stand van Pluto nog 1 maal terugkeren in Steenbok. De laatste stuiptrekkingen en opzienbarende waarheden komen tevoorschijn.


Zowel jijzelf als het volk gaan als medewerkers van Aartsengel Michael de barricades op om helder en nieuw licht te laten schijnen. Het plan en de samenwerking om de nieuwe generaties vrij baan te geven en jouw en ons collectieve werk voort te zetten voor Moeder Aarde en al haar levende wezens.

Ik wens je een fantastisch, avontuurlijk nieuw jaar, met de kracht van Liefde.


Sandra © Sandra Jansen van Galen


 


 Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page