top of page
  • Foto van schrijverSandra

Jouw Soulmovement in de maand april – STROMEND HART

Het licht en de levenskracht van de Zon verleid je tijdens deze aprilmaand op vurige wijze om jezelf vooral te blijven focussen op wat jij wilt. De Zon die al een tijdje zeer aangenaam gevoed wordt door het vuur van het ultieme sterrenbeeld Ram, bied je namelijk een krachtinspanning die je kan vergelijken met een nieuwe geboorte. Ram kan je vergelijken als een soort eerst manifestatie op aarde en bied je nu gebundelde energie en enorme kiemkracht.


Kom in actie en tot volledige activiteit vertelt Ariës – Ram je momenteel. Uitstel is afstel en daar houdt de Zon in zijn reis door de ongeduldige, impulsieve en vitale Ram helemaal niet van. Beweeg daarom mee en stel niets langer uit. Er hangt een flinke dosis enthousiasme en daadkracht in de lucht.

Volg daarom de impulsen en het verlangen van je hart en vertrouw op dit hoofdteken met een helder bewustzijn.


Mercurius is de aangewezen planeet die de bijdrage levert wat betreft het onmisbare communicatie gedeelte. Dit, vanuit de mythologie afgebeelde mannetje met vleugeltjes op zijn helmpje en aan zijn enkels, beweegt vanaf 2 april via de zogenaamde retrograde in een terugkerende gang door het teken Ram.


Dit kan behoorlijk wat stof doen opwaaien in je contacten in je leven.


Onbedachtzame, te snelle reacties of uitspraken en belangrijke details uit het oog verliezen kunnen je dagen behoorlijk rommelig maken. Een controle check tijdens de start van je dag, even op je tong bijten en toch enig geduld bewaren zijn dan ook een verstandig advies. Als je jezelf hier bewust van bent en mee beweegt met deze natuurkrachten, kan je volledig vertrouwen op spontane impulsen en ideeën die ontstaan. Mercurius helpt je aan de rem te trekken, zodat je de realiteit niet uit het oog verliest. Blijf dus ook praktisch handelen.  


Deze retrograde beweging van Mercurius duurt tot en met 25 april. Vervolgens wordt deze planetaire combinatie via het gesternte Ram opnieuw gelanceerd. De elementen vuur en lucht kunnen weer volop hun gang gaan.


Oude contacten nemen komen weer op je pad, een gezellige lente uitstap is zo gepland en je telefoon staat niet stil wat betreft app contact. Kortom deze lente wordt bruisend ingeluid.


Dan is er de uitermate bijzondere constellatie – conjunctie die gaat ontstaan met de grote geluksbrenger Jupiter en de eigenzinnige planeet Uranus die deze maand samenvoegen tot één geheel.

Deze twee planeten staan zelden samen. De altijd naar groei en uitbreiding verlangende planeet Jupiter smelt samen met de doorbraaklustige Uranus. Omdat beiden door de rustige en gestaagde Stier bewegen, wordt de Stier flink door elkaar geschut. Collectief en op persoonlijk vlak staan er opzienbarende situaties te wachten. De grondvesten gaan opnieuw schudden wat bijvoorbeeld het volledige economisch, financiële stelsel. Ook zeker wat betreft de hoog noodzakelijke klimaat aanpak. Deze combinatie maakt interessante veranderingen los.


Het kosmisch plan wordt opgepakt om de periode vanaf het jaar 2025 voor te bereiden, waarin drie generatieplaneten het teken Waterman binnengaan en zich de aankomende jaren gaan vestigen.


Hierover later meer. Nu eerst genieten van deze lente, waarin de planeet Mars door het teken Vissen je aanmoedigt om niet té hard van stapel te lopen. Wees zuinig met je energie, neem voldoende én op tijd je rust zodat je hart voldoende kan stromen voor al het nieuwe wat nu momenteel vanuit jezelf en je omgeving ontstaat.


Heb een fijne tijd.


Sandra© Sandra Jansen van Galen
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page