top of page
  • Foto van schrijverSandra

Jouw Soulmovement in de maand december 2023 - GEBOORTE VAN HET LICHT

Tijdens jouw levensreis ben je nu samen met de empowerment van de Zon opnieuw aangekomen op het heilige midwinter-punt van het gesternte Steenbok. Je bent beland in het donkerste punt van de Aarde. De Steenbok– Kreeftskeerkring. Het Midwinterfeest met haar vele lichtjes, die voor velen een eigen betekenis heeft.De essentie in de astrologische, esoterische eeuwenoude kennis rust in het hoogste goed. Namelijk de wedergeboorte van het Licht. Dé positie waar je opnieuw jouw werkelijke rijkdom kunt vinden en herontdekken.


Sta hierbij stil deze dagen en ontdek dat jij het Licht in de duisternis bent. Dat je de essentie bent van ieder sprankje hoop en liefde. Besef dat je bestaat uit sterrenstof en iedere blik omhoog naar die prachtige Hemel, jouw weerspiegeling is.


Als het kwikzilver van de Maan neerdaalt in het sterrenbeeld Kreeft op 27 december en zij opnieuw haar stand van Volle Maan bereikt, biedt de levensenergie je álles om opnieuw thuis te komen bij jezelf. Besef dat je één van die wijze Sterren uit het Oosten bent.


Ik wens je een Kerst gevuld met vrede en liefde.


Sandra
© Sandra Jansen van Galen

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page