top of page
  • Foto van schrijverSandra

Jouw Soulmovement in de maand februari 2024 – INNERLIJK VUUR

Inmiddels wordt je sky-high via het licht en de kracht van onze middelgrote ster de ‘Zon’ in een enorme vlucht verleidt om jouw gloednieuwe stappen te nemen. Deze tendens heeft een hele tijd je onderbewustzijn flink bezig gehouden. Onrust, uitstelgedrag en barricades tegenkomen, waar je al geruime tijd aan voorbij bent gegaan, lijken vanaf nu geen enkel excuus meer te mogen zijn.


Op 21 januari is namelijk een ware ommekeer gestart. Jouw point of no return – keerpunt. Werkelijk álles wordt je in handen gegeven, om die kwantumsprong te maken! De levenskracht van de Zon in Waterman is op dat moment namelijk samengekomen met de Pluto overgang naar Waterman. Dit is ongeveer 228 jaar geleden. Beide hemellichamen bewogen op de 21e loodrecht op 1 lijn – conjunct – en kwamen samen de uitermate eigenzinnige, intelligente en grensverleggende Waterman binnen.Transformatie, versus revolutie zijn elkaar op dat moment tegen gekomen en hebben gezorgd voor een nieuwe geboorte. Een Zonnepoort is opnieuw geopend. Dit zal zowel op persoonlijk als collectief niveau voor aardig wat reuring gaan zorgen.


De Zonnegod van Waterman helpt je te blijven staan voor wat je zegt en vindt. Je zult dan ook merken dat je verlangen om ‘de beste versie van jezelf’ te worden, in een stroomversnelling belandt. Het is dan ook de bedoeling dat je jezelf onderscheid de rest en je eigen gedachtegang er op na houdt.


De planeet Mercurius beweegt van 5 februari tot en met 23 februari ook in Waterman. Dé perfecte combinatie om je werkzame- en privéleven over een andere boeg te gooien. Durf je grenzen te verleggen en experimenteer. Als deze communicatieve, kleine bewegelijke planeet vervolgens naar het sterrenbeeld Vissen beweegt breekt er een periode van verfijnde inspiratie en fantasie aan.


De Maan bereikt op 10 februari haar stand van ‘Nieuwe Maan’. Ultraviolette energie komt vrij. Maak gebruik van deze kosmologische vibraties en laat je ondersteunen om jouw intenties van de allerbeste kwaliteit te laten zijn. Je wilt immers een waardevolle oogst! Gebruik je gedachtenkracht goed en neem dan ook dat álles wat de wereld en Moeder Aarde nodig heeft mee in je gedachtengoed.   


De Solarpower heeft vooral samen met Pluto in Waterman een hele nieuwe tijdsgeest geopend. Heftig verzet tegen iedere vorm van overheersing wordt met fikse opstanding de kop ingedrukt, oftewel geëlimineerd.


Kortom, je bent belandt in een fantastische tijd om knellende banden, verouderde vormen en ook een stressvolle periode. De hoge elektrisch geladen Waterman moedigt je via adrenaline aan om vooral niet te lang te blijven zitten.


Halverwege februari bewegen ook de strijder ‘Mars’ en zijn geliefde ‘Venus’ naar de opstandige en vrijheidslievende Waterman. Onconventionele gedachten in je liefdesleven, verbindingen en het verlangen om je eigen talenten verder te ontwikkelen komen zeker aan bod.

Wordt de allerbeste kameraad met jezelf!


Heb een boeiende maand,


Sandra© Sandra Jansen van Galen98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page