top of page
  • Foto van schrijverSandra

Jouw Soulmovement in de maand november 2023 – VERDIEP JEZELF

Het is de intensiteit en mogelijkheid tot diepgaande bewustzijnsprocessen die je deze periode verleiden om jezelf ten diepste te leren kennen. Dit kan soms confronterende situaties op je pad brengen.

De kracht van de Zon kleurt namelijk al een tijdje niet alleen diep donkerrood. Het zijn namelijk de communicatieve krachten van ‘Mercurius’ en de oude heerser van Schorpioen ‘Mars’, die al een behoorlijke tijd met de intense Scorpio meereizen. Dit, met de stille wens om je te kunnen begeleiden naar je mooie onderbewustzijn.


Wat je in dit artikel gaat ontdekken:


* Waarom kan het zo intens en emotioneel zijn

* Hoe kom je in contact met jezelf

* Wat heb je nodig om jouw reorganisatie te creëren


Schorpioen is het enige waterteken die zich in het ‘vaste kruis’ bevindt. Dit betekent dat áls er zaken zijn waar je anders mee om mag leren gaan, het even doorbijten is. Eventuele gevoelens en emoties die door je heen gaan, confrontaties met jezelf of je omgeving? Het is de veeleisende Schorpioen die je al gelegenheid geeft om het contact met datgene of diegene eens flink onder de loep te nemen, zodat je vandaaruit definitieve keuzes kunt maken.


Ben je een doorsnee type en functioneer je op de automatische piloot, kunnen de momenteel planetaire constellaties je dus behoorlijk in de weg zitten. ‘Wie niet horen wilt, moet maar voelen’.

Heb je de oppervlakte achter je gelaten en lukt het je om onder andere via je brainwave verbonden te zijn met je diepe onderbewustzijn, ben je beland in een prachtige nieuwe verbindende fase.


De overgang of de transformatie is een belangrijke kant van de Schorpioen. Kortom er is een periode van reorganiseren aangebroken. Hier is Schorpioen een kei in! Alles ondersteboven gooien en opnieuw ordenen. De Schorpioen is onlosmakelijk verbonden met afbraakprocessen waaruit iets nieuws kan ontstaan.


De ijzeren regerende hand van Saturnus in Vissen maakt deze periode drie keer een verbindingen met de planeten Mercurius dan door Boogschutter - Venus door Weegschaal en Mars tegen die tijd ook in Boogschutter.

Stel geen hoge eisen aan jezelf wat betreft prestatiedrang en beweeg mee met de waardevolle uitdaging om je nóg meer af te stemmen op je innerlijk.

‘Vorm vinden in de vormloosheid van de ether’. Oftewel je intuïtie.


Geef jezelf over aan de bijzondere transformerende krachten en vind je eigen mooie diepte. Wees lief voor jezelf en bied jezelf selfcare in combinatie met een vleugje wellness. Trek je terug onder een zachte deken op de bank bij het kaarslicht en geef je over een de eventuele storm die voorbijkomt. Sandra © Sandra Jansen van Galen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page