top of page

Maandhoroscoop April 2022 - OVERGAVE NAAR HET NIEUWE LEVEN

En dan gebeurt het tóch, ondanks alle aardse realiteiten en tegenstrijdigheden in dit huidige moment. De mozaïekscherven van de Heilige Graal worden bij elkaar geraapt, om hier het mooiste en kleurrijkste nieuwe geheel van te maken. Er staat je een prachtige aprilmaand te wachten, met daarbij een zinderende start. Wat je in dit artikel gaat ontdekken * Hoe creëer je jouw nieuwe start * Hoe mix je jouw gevoeligheid en kracht * Wat heb je nodig om helder te blijven


Onder een bijzondere constellatie waarin het licht en de kracht van de Zon aan de hemelsblauwe lucht onverbiddelijk de afgelopen weken heeft geschenen, is het je misschien opgevallen dat het Zonlicht nog nooit zo vel was. Deze trend zit zich door nu de Zon inmiddels de Lente heeft ingeluid en via zijn mannelijke daadkracht zijn reis door het sterrenbeeld Ram vervolgd.


Ram bemoeid zich op zijn manier met de aardse zaken en geeft als hoofdteken de definitieve aftrap voor a brand new start! Als hoofdpersoon voor het ontwakend zelfbewustzijn, biedt hij jou en de hele wereld als pionier van de overige tekens van de astrologische dierenriem, nieuw leven, oog voor vernieuwing, afwisseling én bovenal vrijheid. Als op 1 april de bezieling van de Maan haar nieuwe maanfase tevens in Ram bereikt, vormen je hart en ziel één geheel. Aries bied je de stootkracht om zelfs eventuele openingen te forceren. De nieuwe opening in de veste is een feit.


De magie van het onschuldige kind en de opstandige puber wordt in je vrijgemaakt. Volg deze pure impulsen en de eventuele noodzaak om gehoor te geven aan jouw manifestatie in deze gloednieuwe Lente! Het nieuwe leven heeft zich aangediend, met een fikse dosis energie en enthousiasme.


Als op 5 april de momenteel eigenzinnige Aphrodite Venus in Waterman haar rol en deelname ruilt voor de fluweelzachte Vissen en hier de hele aprilmaand in verblijft, ontstaat er een verschuiving in het collectief bewustzijn.


Venus brengt samen met Jupiter en Neptunus in het gesternte Vissen namelijk een nieuwe beweging in het ‘veld van de kwantumfysica’.

Je natuurlijke verbondenheid met het Universum en de krachten die daarin werkzaam zijn doen je openstaan voor hernieuwde interesses. Dat álles wat in je DNA verborgen ligt aan oeroude informatie, wordt losgeweekt.


Zeker op het moment dat de grote geluksbrenger en zijn vergrootglaseffect, samen met de kleine geluksbrenger Venus de ingaande beweging naar de verhoogde energie van Neptunus in Vissen gaan maken binnen de orb van 6° graden. Halverwege deze maand zal de opwaartse beweging gaan ontstaan en op 24 april bewuster voelbaar zijn. Jouw persoonlijke groei, liefde en geluk zullen vooral via de stilte, rust, yoga, feng shui en meditatieve momenten zichtbaar worden. Sluiers gaan uit één en inspiratie ten top!


Op 15 april, zal de daadkracht van de kleine rode strijder Mars tevens het teken Vissen bereiken. Je doet er dan goed aan om niet ál te hoge eisen aan jezelf te stellen en perfectionisme op een lager pitje te zetten. Mars vertelt hoe je jouw energie en daadkracht het beste in kunt zetten. Dit gaat tot 25 mei volledig over loslaten, overgave en op ontdekkingstocht gaan wat betreft awakening en je wakker bewustzijn verder te ontplooien.


Bezoek een wellness resort, werk met kristallen en begeef je met regelmaat in het element water en drink veel water. Deze voedende en aardende energie werkt als een aangename geleider en spoelt bovendien alles weg wat niet thuishoort bij je.


Je bewust verbinden met de omloop en krachtvelden van de planeten, brengt verdieping, overgave en opent opnieuw de wereld van je onderbewustzijn.


Sandra© Sandra Jansen van Galen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page