top of page
  • Foto van schrijverSandra

Maandhoroscoop augustus 2023 - KOM IN JE KRACHT

Met de Volle Maan in Waterman, lijnrecht tegenover de Zon in Leeuw, wordt je spirit direct op 1 augustus op aangename wijze verleidt naar gepassioneerde creativiteit. Een empowerment, zodat je opnieuw ten diepste kunt zijn vanuit je persoonlijkheid, wie je werkelijk bent.

Je bevrijden van datgene of diegene die je basisbehoeften in de weg hebben gestaan en je heeft belemmerd om je authenticiteit te blijven handhaven.

Deze planetaire boost van de levenskracht van de Zon én de bezieling van de Maan door Aquarius – Waterman, bieden je via de elementen vuur en lucht een ware kwantumsprong deze maand.


De aanhankelijkheid en afhankelijkheid van het teken Kreeft ligt achter je. De magnetische vibraties van de Zon in Leeuw helpen je nu naar meer onafhankelijkheid én het vergroten van je zelfbewustzijn. De Leeuw is de koning van het dierenrijk en samen met zijn heerser de Zon, ben je in deze astrologische reis nu aangekomen in het middelpunt van ons Zonnestelsel.


Tegelijkertijd is er de adempauze in je drukke agenda, samen met de aanmoedigingen om al je vrije tijd door te brengen met je gezin, kinderen. Zoals ieder jaar valt de zomervakantie onder deze huidige planetenreeks. De kosmologische kracht van de ster die wij Zon hebben genoemd en momenteel door het sterrenbeeld Leeuw beweegt, vertelt je nu ook om je innerlijk kind te voeden met je hobby’s, sport, spel, beweging en creativiteit.


De godinnenwijsheid van de planeet Venus beweegt ook deze maand nog steeds door het gesternte Leeuw in een retrograde – naar binnen gekeerde – stand. Zij blijft je helpen herinneren hóe belangrijk het is om de liefde en gulheid voor jezelf in stand te houden. Zet jezelf symbolisch op de troon en blijf het middelpunt van jezelf. Het grote en gulle hart van Leeuw ondersteunt je hierin met kracht.

Besef dat er alleen zo nieuwe energie, inspiratie en creativiteit kunnen ontstaan.


Vanuit de wetenschap dat alles energie en trilling is, bieden de retrograde standen van Saturnus en Neptunus in Vissen je tijdens deze hoogzomerperiode álles om je in verbinding te brengen met de essentie van het leven.

Vindt je vorm en solide basis vanuit diep vertrouwen in het vormloze, vertelt de soms ijzeren hand en het alchemistische proces van Saturnus je. Dit, zodat je de richting bepaalt vanuit je innerlijk.


De magie van Neptunus met haar omlooptijd van 156 jaar en nu richting het einde van haar reis door haar Vissen gaat, blijft je helpen om in overgave te kunnen leven in dit aardse bestaan. Zeker nu het meer dan ooit rommelt in de buitenwereld. Je intuïtie volgen en nog meer één kunnen worden met die twee delen waar je uit bestaat. Namelijk de taal van de natuur; jij als mens samen met je ziel.


Open je hart, spreid je armen, ga staan in je eigen centrum en bezielde kracht!

Ik wens je een fantastische maand.


Sandra © Sandra Jansen van Galen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page