top of page

Maandhoroscoop juli 2022 - SUMMERBREEZE

De Zonnekracht beweegt inmiddels door de ultieme gevoeligheid en emoties van het sterrenbeeld Kreeft. De hekkensluiter van de eerste vier pioniers van de westerse dierenriem, vertegenwoordigd via het element water.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken * Hoe creëer je jouw ultieme thuisgevoel * Wat kan je doen om je emoties te helpen relativeren * Waarmee vergroot je jouw wakker zijn Hiermee ben je tegelijkertijd beland in uitermate gevoelige en emotionele lagen. Met de Maan als vertegenwoordigster van het sterrenteken Kreeft en haar vele gezichten als hemellichaam, begeef je jezelf voordat je het weet, in wisselende stemmingen.

Met opborrelende gevoelens en snel geraakt zijn door het leed van anderen, zal je merken dat je beschermingsfactor groot is.


Omdat de communicatieve planeet Mercurius van 5 juli t/m 19 juli ook door de kwetsbare eigenschappen van Kreeft beweegt, kunnen gesprekken en contacten uitmonden in té snel geraakt worden. Het is goed hier rekening mee te houden.

Vanaf 19 juli kondigt de kleine bewegelijke en onzijdige Mercurius het startsein van de krachtige manifestatie van het Leeuwseizoen aan. Hierbij zal de Zon als heuse Zomerkoning volgen.


Beweeg mee via de verhoogde octaaf van Kreeft door je te verbinden met je gezin, familie en vriendschappen waar je werkelijk thuiskomt en alle veiligheid ervaart. Er is namelijk een periode aangebroken van terugtrekken, verlangen naar geborgenheid, tot jezelf komen en mee bewegen in een vooral zachte Summerbreeze.


Het licht en de gouden stralen van de Zon sturen je naar de intentie om verloren tijd inhalen met je geliefden. Dit alles onder vooral veel gezelligheid en kneuterigheid. Het is de gastvrijheid van geborgen energievelden van Kreeft die je helpen om tijdens deze zomerperiode tot jezelf te komen, uit te rusten en je opnieuw te helpen herinneren wat de essentie van je aardse bestaan is. Namelijk liefde, warmte en omhelzing voor ieder levend wezen.


De planeet Mars helpt je tevens vanaf 5 juli met jouw onthaasting, door te kiezen voor de trouwe mindfulness van het teken Stier. Je beland in de vertraging en wordt vriendelijk uitgenodigd uit de sneltrein te stappen. De planetaire krachten moedigen je deze hele maand juli aan om de vruchten van het leven te plukken en vooral te genieten.


Geef jezelf onder deze ultieme universele vibe daarom de toestemming om gelukkig te zijn!


De sluiers van de prachtige blauwgekleurde Neptunus nemen je sinds 28 juni opnieuw mee naar je binnenwereld. Het verbinden met je inner senses – innerlijke zintuigen- wordt op ultieme wijze ondersteund.


Meditaties en stiltemomenten op de wijze die bij je passen, brengen je keer op keer naar de verhoging van je trillingen en bieden je de rust, troost en inzichten die je nodig hebt in deze tijden van enorme transities.


Stem je af op de zachtheid en help mee een mooiere wereld en veilig thuis te creëren.Heb een fijne maand!

Sandra

© Sandra Jansen van Galen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page