top of page

Maandhoroscoop maart 2022 - DONKERE NACHTEN EN STRALENDE STERREN

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2022

Met z’n allen zijn wij in een transitie naar een volgend level. De Plutonische energieën via het sterrenbeeld Steenbok en het zuiverende principe van Maagd, wedijveren als laatste achterblijvers in het Fort van de Duisternis. Er is een oorlog gaande op de Aarde, welke tevens in de paralellen werelden wordt uitgevochten, waarvan jij ook een kristallen deeltje bent.

Wat ga je in dit artikel ontdekken * Wat is het beste moment om jouw stappen te nemen * Wat kan jouw bijdrage zijn in deze donkere periode * Hoe geef je sturing aan eventuele vermoeidheid


De strijd tussen aardedonkerte en de kracht van het licht, zijn op het hoogst. Deze paralellen tussen de twee werelden zullen hóe dan ook de veerkracht gaan ontvangen om de regenboogbrug te gaan slaan.


De start van een turbulente en veelbewogen maand Maart is begonnen.


Het is de cyclus van de Zonnekracht in het teken Vissen, welke laat zien dat de laatste astrologische fase van overgave is begonnen, voordat de Lente definitief doorbreekt. Tijdens deze fase, waarin in de natuur de sap circulatie weer langzaam op gang komt bij de winterslapers en zij zich langzaam ontwaken en uitrekken, komt ook jouw energie beetje bij beetje weer op gang.

Eis daarom niet te veel van jezelf, geef je over aan eventuele sporen van vermoeidheid en besef dat de Chikrachten op een laag pitje staan.


Als op 21 maart de levenskracht en vitaliteit van de Zon in het vuur en de klaroenstoot van Ram verschijnt, keert nieuw leven terug.


Voor nu geldt ‘overgave’ en mee stromen met het momenteel overweldigende bitter, waarin hoop, geloof, liefde en het gebed op jouw manier, bijdragen aan een nieuwe toekomst.


Het zijn de krachten van Aquarius – Waterman – welke alles omvattend en verbindend zijn deze maand. Het is de communicatieve Mercurius en zijn tocht door Waterman, welke ongelofelijk laat zien hoe wereldwijde humanitaire verbondenheid werkt. De woordjes ‘samen’ en democratische ‘verbondenheid’ tonen aan hóe belangrijk het is om de handen inéén te slaan.


Wereldwijde en Universele handelingen via het collectieve gedachtengoed, zullen meer en meer toenemen. De krachten van samenwerken zal een ware wake-up call zijn voor iedereen.


Mercurius zal van 11 maart t/m 28 maart de overgave en onbaatzuchtigheid van Vissen naar je sturen. Je zult ervaren dat je verlangen groeit om je te verbinden met iets groters als jijzelf. Openbaringen en nieuwe stappen worden genomen. Daarna is vanaf 28 maart Mercurius in Ram alweer aan de beurt. Mercurius gaat een nieuwe Lente ophalen.


Zodra het vergrootglas van de planeet Jupiter vanaf 9 maart zijn ingaande beweging naar de verhoogde stand van Neptunus in Vissen gaat maken, groeit het verlangen naar een nieuwe betekenis in het leven helemaal.


De planeten Mars en Venus gaan tevens verruiming bieden in het kosmisch bewustzijn. Beiden bereiken namelijk op 7 maart de democratische booster van Aquarius – Waterman.


Als op 23 maart de diplomatieke Venus ingaand het nieuwe fundament van Saturnus in Waterman gaat bewegen en vervolgens de heldhaftige Mars op 27 maart dezelfde beweging gaat maken, is deze enorme golvende beweging niet te stoppen richting nieuwe ontplooiingen.

Diplomatieke bewegingen komen op gang en Mars zet zijn energie in revolutionaire samenwerkende keuzes.


Nogmaals beseffen en je er bewust van zijn dat je hier een belangrijk onderdeel van bént in deze donkere nachten, doen stralende sterren herrijzen.


Met Liefde, Sandra© Sandra Jansen van GalenRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page