top of page

Maandprognose april 2021 - MANIFESTATIE VAN NIEUW LEVEN

Via een zinderende kracht ben je inmiddels belandt in een werkelijk veelbelovende aprilmaand. Spiritual practice staat in verbinding met de vruchten van het leven. Dát alles waarin je persoonlijk verlangen en een gloednieuwe start naar uit gaan, zijn via de ultieme krachten van de kosmologische spiegelingen absoluut zichtbaar.


De zonnekracht voelt zich prima thuis via het sterrenbeeld Ram en vordert zijn reis dan ook op onstuitbare wijze! De aanvoerder en pionier van het eerste teken van de westerse dierenriem ‘Aries – Ram,’ kan dan misschien weleens onvoorzichtig en ondoordacht zijn echter, is zijn ‘recht door zee zijn’ momenteel onmisbaar om je te ondersteunen tijdens je gloednieuwe planningen.

Maak hier gebruik van en blijf je focussen op inspirerende, mooie en positieve manifestaties! Schaduwkanten krijgen hierdoor steeds minder kans. Nieuwe ruimte en het verkennen van mogelijkheden, worden de nieuwe koers.


Als op 4 april de communicatieve Mercurius na het verlaten van Vissen, tevens de aanvoerder Ram bereikt en samen met liefdevolle, doch momenteel pittige Venus en de levenskracht van de Zon de tocht vervolgt, zijn het je body – mind – soul die flink ingepeperd worden. Laat je dus vooral door niets weerhouden en gebruik deze geconcentreerde en gebundelde energie om dansend jouw Lente verder in te luiden.


Als je opnieuw bent opgestaan, ontstaat er halverwege deze maand de vredige en liefdevolle kelk van kalmte, ruimte en rust voor jezelf.

De kleine geluksbrenger Venus bereikt namelijk haar trouwe partner Stier en biedt vanaf dat moment de essentiële fase van mindfulness en onthaasten. Als bijzondere bijkomstigheid verbindt het wezen van de Zon zich samen met Mercurius op 19 april tevens met de vredelievendheid van het gesternte Stier.

Weg van dat álles wat moet, om te kunnen opladen in de stilte en je te verbinden met moeder Aarde en de schitterende natuur die in volle bloei komt. Buiten zijn, jezelf de tijd gunnen om te helen, te vergeven en je te verwonderen over de scheppingskracht waarmee je omringt bent, doen je hart en ogen opnieuw openen.


Voor het ervaren van the force of nature en jouw eigen natuur, hoef je geen kloosterling te zijn.


De daadkrachtige, kleine planeet Mars beweegt vrolijk door de luchtige Tweelingen en blijft je tot 23 april aanmoedigen om er op uit te trekken en je doelen niet op 1 paard te wedden. De creativiteit die je in deze periode nodig hebt, laat je niet in de steek en hier sluit de grote weldoener Jupiter door Waterman als sociaal pact, volledig op aan.

Ook de grondlegger Saturnus, blijft doorgaan om het nieuwe fundament via Waterman te storten. Samen met de revolutionaire Uranus in een spanningsaspect, wordt er dit hele jaar gewerkt aan een succesvol label, waarin onrecht steeds minder ruimte krijgt. In de maand mei zullen hierover ook weer doorslaggevende berichten tevoorschijn komen. Als achterblijver om het duistere fort te bewaken, neemt Pluto door het gesternte Steenbok op 27 april het besluit tot een retrograde beweging. Deze fase duurt tot maar liefst 6 oktober.

Pluto blijft als grote onthuller en bewaker van de diepste zielengeheimen, aan het werk om situaties die niet langer werken en zichtbaar moeten worden, transparant te maken.


Heb een kleurrijk, liefdevolle en gepassioneerde tijd om het meesterschap in jezelf wakker te maken.


Sandra © Sandra Jansen van Galen134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page