top of page

Maandprognose augustus 2022 - GOUDEN ZONNESTRALEN EN INNERLIJK VUUR

Het licht en de levenskracht van de Zon heeft tijdens de astronomische reis inmiddels zijn hoogtepunt bereikt. Vol passie en vuur heeft deze middelgrote ster zich namelijk verbonden met de koning van het dierenrijk en zijn heerser, het teken Leeuw.

Samen met het sterrenbeeld Leeuw zijn de beïnvloeding in groei naar eigen onafhankelijkheid en het vergroten van je bewustzijn nu je hogere doel. Wat je in dit artikel gaat ontdekken * Hoe plaats je jezelf in je eigen centrum * Wanneer kan je jouw wake-upcall verwachten * Genieten, en wat kan je hier mee


Bewustwording van eigenwaarde en je in het eigen centrum van je leven plaatsen, bieden je alles binnen handbereik tot zelfcreatie en zelfverwezenlijking! Dit alles echter niet ál te serieus. Deze verhoogde staat van planetaire samenwerking nodigt je namelijk op speelse en gepassioneerde wijze uit, jezelf en je omgeving te entertainen en niet alles op een weegschaal te leggen.


Tijdens deze hoogzomer augustusdagen waarin de Zon met zijn gouden stralen je vol overvloed iedere dag zal wekken, wordt alles gegeven om te genieten van vrije tijd, sport, spel en beweging. Eindeloze aandacht voor je gezin en je kinderen wekt ook het innerlijk kind in je. Maak hier alle tijd voor, met het vooruitzicht dat de Zon je de belofte doet van prachtige Zonsondergangen om vervolgens een paar uur later weer stralend, gul en vol overvloed tevoorschijn te komen.


Als op 8 augustus de helderste ster Sirius je upgrade in je groei naar hoger bewustzijn en zelfcreatie via de Leeuwenpoort, welke deze dag zijn hoogtepunt heeft bereikt, kan je zomerfestival helemaal losgaan.

Omdat de Zon tevens deze dag een verbinding maakt met de centaur Cheiron in het teken Ram, is er vooral de uitnodiging om te blijven kijken naar wat jij wilt en waar je diep in je hart voor wilt gaan. Zeker vanuit de getallen 8 als lemniscaat. Eventuele beperkingen en aanpassingen vanuit je opvoeding of een verder verleden ontvangen een transformerende heling. Het beteugeld zijn van het kleine kind in je en oude vormen, ontvangen de Solaarpower van Leeuw en de kracht om te scheppen.


De momenteel nog steeds gevoelige en afhankelijke planeet Venus besluit op

11 augustus tevens de bezieling en het vuur van Leeuw in te stappen. Omdat Venus geruime tijd met het spirituele punt van de Zwarte Maan heeft samengewerkt maken emotionele gemoederen plaats voor innerlijk vuur en leiderschap.

Moedig en trots wordt alles geboden om jezelf op de eerste plaats te zetten. Aandacht voor muziek, theater, schilderkunsten groeit.


Wat opvallend is, dat de planeten vanaf de vormgever Saturnus deze maand allen hun retrogradestand bereiken. De eigenzinnige en revolutionaire Uranus wordt de hekkensluiter op 24 augustus.

Herinneringen vanuit je verleden, alsmede de collectieve ontwikkelingen komen tevoorschijn. Oude informatie wordt opgehaald en achter de schermen wordt er gewerkt aan de zaken welke hard toe zijn aan transformatie en opschoning.


De planeet Mars verblijft tot 26 augustus in de vruchtbare akkers van Stier staan en doet je er keer op keer aan herinneren om de tijd te nemen en mindful om te gaan met de sneltrein van het leven. Dit, om de tijd te nemen de magie van je Aardse leven niet aan je voorbij te laten gaan.


Wees de creatie van je leven en creëer via jouw magie! Geniet deze augustusmaand en neem het leven ten volle. Leeuw biedt vanuit volle gulheid alle kracht om te scheppen.


Heb een fijne maand!

Sandra
© Sandra Jansen van Galen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page