top of page

Maandprognose december 2022 - ONGETEMD LICHT

Na een roerig jaar, waarin weer is gebleken dat niets vanzelfsprekend is, neemt de kracht van de Zon je in zijn reis door het mysterie van de sterrenhemel, tot en met 21 december mee door de optimistische, kleurrijke en altijd goed gehumeurde Boogschutter. Hierin wordt hij tot de eerste helft van deze 4 weken reeks, vergezeld door de communicatieve Mercurius en de Aphrodite Venus. Je hart onder deze resonantie opnieuw warm ademen en met vertrouwen je pijlen op de boog zetten, om je te richten op je hogere doelen vormen nu je kracht. Mercurius moedigt je aan om je innerlijke wijsheid en visie te vertrouwen en in gesprek te blijven met het vuur van je hart. De planeet Venus bied je via haar yin momenteel plezier en openheid. Flirt met het leven en straal vol vertrouwen je levendigheid uit naar je omgeving. Dit planetaire trio vertelt je dat je sterker bent dan je denkt. Wees helder in wie je bent en wat je voorbestemd bent om te zijn! Het element vuur neemt je optimaforma in verhoging mee deze dagen, om ongetemd Licht te zijn. Volg je passie en laat het ijs smelten. De wereld én de kosmos heeft je nodig. Alsof miljarden sterren je tot wakker zijn roepen om jouw Licht te laten stralen en je bewust te verbinden met het collectief bewustzijn.

De Boogschutter is een optimist tot in de kist! Mocht je jezelf afvragen of er naast je bestaan ook nog iets is wat samenhangt met het grotere geheel, ga dan vooral op onderzoek uit.


De nog steeds ‘retrograde’ bewegende planeet Mars door het sterrenbeeld Tweelingen, ondersteund je in de herinneringen om te dansen tussen het aardse en het parallelle bestaan. Via zijn hink – stap – sprong beweging, blijft het tot en met de eerste week van januari oefenen om in afstemming te blijven met je bewustzijn. Schakel regelmatig even terug naar je derde versnelling, een adempauze, om te voelen en ervaren of je nog op het juiste parcours bent. Haastig spoed is zelden goed. Doe je dit niet, kunnen praktische obstakels je dagelijkse leven hinderen. Stem je dus af.


Het vergrootglas effect van de grootse tot nu ontdekte planeet in ons sterrenstelsel ‘Jupiter’ gaat vanaf 20 december hier een flink duidt in het zakje aan toevoegen.

Vanuit de astrologische, esoterische kennis is deze grote weldoener en geluksbrenger de grootste vriend van Boogschutter. Vanaf dat moment maakt Jupiter namelijk de beweging naar de pionier Ram.

Jupiter zal tot 16 mei 2023 door het gesternte Ram bewegen, om daarna alweer de vredelievende Stier in te gaan.


Wellicht voel je al aan je water dat deze verhoogde vibe zowel collectief, als op het persoonlijk vlak heel wat los gaat maken. Het lenteteken Ram en de vrijheidslievende, idealen van Jupiter welke beiden ook het element vuur vertegenwoordigen, boosten de hele kosmos. Dat wat jij wilt en waar je voor wilt gaan krijgen een stevige hand! Via je persoonlijke geboortehoroscoop is daadwerkelijk en op hele praktische wijze te zien, waar je jouw doelen op kunt richten.


Als op 21 december de Zon terugkeert op de Steenbok- Kreeftskeerkring Joël en het begin van de winter wordt ingeluid, breekt er opnieuw de bijzondere periode van inkeer aan. Vanaf deze kortste dag start namelijk tevens de terugkeer van het Licht. Holiness movement en bevrijding in jezelf. Over deze heilige dagen tegen die tijd meer.


Voor nu wens ik je vooral humor en plezier, nieuwe toekomstplannen en fantastische momenten met je geliefden.


Sandra© Sandra Jansen van Galen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page