top of page

Maandprognose november 2020 - ONTKETEN JOUW MAGIE

Via een kettingreactie van de Zon in de intense Schorpioen en de revolutionaire planeet Uranus in de vredelievende en kalmte van het sterrenbeeld Stier, ben je in een 4-wekelijkse cyclus van enorme mogelijkheden belandt. Deze planetaire samenwerking biedt namelijk niet alleen de krachten transformatie, maar zet je tegelijkertijd aan het werk om je los te maken van de boeien vanuit het (verre) verleden.


Het bovenpersoonlijke- minder bewuste deel van jezelf – de planeet Uranus - en jouw unieke onderscheidingsvermogen, wat je wellicht (nog) niet herkend van jezelf, krijgt alle gelegenheid om op concrete en realistische wijze te worden verbonden met je identiteit.

Met andere woorden, ben je eindelijk toe aan dé ‘revolutionaire move’ en wil je jezelf bevrijden van oude patronen of overtuigingen, breken nu de ultieme momenten aan.


Nu de middelgrote ster Zon in zijn omloop door het gesternte Schorpioen de herfststormen weer tevoorschijn heeft gehaald, komen de momenten tot definitieve ommekeer en volledige transformatie nu tot een climax. Moeder Aarde trekt zich terug. De natuur en haar prachtige, bontgekleurde bladerendek laten los, om vervolgens af te sterven en opgenomen te worden via de oneindige cyclus van het leven en de dood.


Als de communicatie planeet Mercurius op 3 november langzamerhand weer in een voorwaartse beweging gaat komen en via het teken Weegschaal op 10 november opnieuw de onderstromen van Schorpioen bereikt, word je opnieuw in contact gebracht met jouw eigen dieptes. Echter, zijn er nu de beloftes van verrijking, verbinding en verankering met jouw eigen magie.


De planeet Mars, nog steeds in zijn verhoogde staat in Ram, besluit je op 14 november opnieuw optima forma te ondersteunen, door ook in opwaartse beweging te komen. Dit betekent dat deze oude vriend van Schorpioen, vanuit de klassieke astrologie, je ook deze hele maand ‘port’ om voor jezelf te kiezen, jezelf centraal te zetten door te blijven kijken wat jij wilt. Het imploderen van de 9 lange weken veranderd weer in exploderen en manifestatiekracht gericht naar de buitenwereld. Vastberadenheid, verdieping en jezelf vastbijten om díe grote verandering eindelijk vorm te geven, zijn dan je kracht. Grijp deze mogelijkheden met beide handen aan en ontketen jouw magie.


Het vergrootglaseffect van de grote gasreus Jupiter, bereikt in het weekend van 8 november voor de laatste keer de exacte positie van de planeet Pluto, om vervolgens zijn ingaande beweging voor de definitieve eindronde te vervolmaken met de autoriteit van Saturnus.

Dit betekent dat voor iedereen de finish wordt bereikt waar halsreikend naar is uitgekeken. Dat waar de hele wereld op persoonlijk- collectief niveau en iedere bewoner in klem is gezet en ernstig bedreigd wordt, zal voor de laatste keer geconfronteerd worden.


De finale is in zicht van absurde situaties welke niet van de één op andere dag verdwenen zijn, maar er glooit nieuw en glashelder Licht aan de horizon. Het licht van verbroedering en collectief samenwerken. Dit, in combinatie met een fikse dosis gezond verstand en de juiste informatie biedt dé doorstart in deze 21e eeuw.


Sandra

© Sandra Jansen van Galen


138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page