top of page

Maandprognose november 2022 - DOWN UNDER NAAR HET PARADIJS

De Solarpower beweegt deze maand tot 23 november door de intensiteit en transformatieve krachten van het sterrenbeeld Schorpioen. Moeder Aarde biedt het oogverblindende schouwspel van de prachtige Herfst onder de magische krachten van de Zon. Hiermee wordt hij vergezeld door de planeten Mercurius en Venus.


Tijdens deze bijzondere periode word je de hand aangereikt om af te dalen in je onderbewustzijn, om daar niet alleen de schatkamer van je Aardse bestaan binnen te gaan, maar ook opnieuw de verbinding te maken met je – vaak vergeten - innerlijk kompas. Kortom, je bent beland in een tijd van terugtrekken, de stilte in gaan om de relatie met jou en je ziel opnieuw aan te gaan.


Door het terugtrekken van de Zon op ons oostelijk halfrond en het donker alle ruimte krijgt, word je opnieuw herinnert aan de kracht van jouw natuur en de vonken van licht in jezelf.


Tevens bieden de ontembare, re-organisatorische krachten van Scorpio je dan ook alle gelegenheid om alles in je ondersteboven te gooien en opnieuw te ordenen. Dat dit tevens vaak betekent dat Schorpioen met zijn fileermesje op confronterende wijze exact dát opensnijdt waarvan je ziel vindt dat nodig is om aan te kijken, is natuurlijk een minder prettig gegeven.

Het sterke moraal en de vaste principes van Schorpioen – door zijn technisch vaste kruis – tolereren echter geen enkel excuus. Down under en afdalen naar dát wat zich werkelijk in je afspeelt om vervolgens naar het licht gebracht te kunnen worden, bieden je glansrijke nieuwe mogelijkheden en maken de weg voor je vrij.


De communicatie en bewegelijke Mercurius in Schorpioen helpt je om dieper na te denken over je leven, hoe deze is verlopen en wat je écht aan negatieve overtuigen definitief mag laten gaan. Schorpioen houdt namelijk niet van half werk.

Interesses naar de psychologische, occulte en mystieke kanten van het leven krijgen meer ruimte. Lukt het je even niet om er zelf uit de wirwar van situaties en emotionele gemoederen te kunnen komen, is een fijne gesprekspartner voor zelfreflectie en te kunnen sparren wellicht een goede tip. Houdt er rekening mee dat de neiging naar te donkere en negatieve gedachten je behoorlijk kunnen beïnvloeden.


De yin-krachten van de planeet Venus zijn donkerrood en vol passie gekleurd en bieden je alles op een presenteerblaadje om te durven kiezen voor intense liefdesavonturen. Durf te kiezen voor dat waar je diep in je hart voor wilt gaan. Breek door en verleg je grenzen via jouw licht. Voor kuisheid en voorzichtigheid is geen ruimte vertelt deze boeiende constellatie je. Breek door eventuele barrières heen, ga op avontuur en laat de magie in jezelf ontstaan!

De liefde en als kleine geluksbrenger helpt Venus je om op vastberaden wijze jouw weg in te slaan.


De planeet Mars bewandelt vanaf 31 oktober een hobbelig pad door een retrogradegang tot en met de eerste week van januari 2023 via het teken Tweelingen. Deze maand tussen de 25 en 19 graden. Je doet er goed aan hier rekening mee te houden door je lat vooral niet te hoog te leggen. Obstakels in het verkeer en overige praktische communicatieve zaken verlopen minder soepel. Snelheid is geen juist argument, maar leren dansen tussen het licht en donker wel.


Beweeg als een rietstengel in de wind mee en leer controle los te laten. Ervaar dat de dag en nacht één geheel zijn. Neem alle tijd de schatkamer van je prachtige onderbewustzijn te openen. Maak verbinding via het element lucht van Tweelingen, met jouw flexibiliteit en eigen magie tussen de sterren en planeten en nog veel meer!


Heb een fijne maand!


Sandra© Sandra Jansen van GalenRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page