top of page

Maandprognose oktober 2022 - VOICE OF LOVE

Het helende medicijn van de Solarpower komt via de sterrenstof van Weegschaal de wereld deze maand met uitgestoken hand en oeroude wijsheid tegemoet. Dit, met de boodschap om elkaar als gelijkwaardig individu te ontmoeten én te streven naar verbinding.


Het zijn de wijsheid en harmonie van het sterrenbeeld Weegschaal die deze maand niet alleen door de Zon, maar voor een groot gedeelte ook door Mercurius en haar Godin Venus wordt vertegenwoordigd. De communicatieve krachten bewegen inmiddels in optimale en voortgaande beweging via Mercurius. Deze kleine bewegelijke planeet staat sterk, vanwege de vertegenwoordiging vanuit het element lucht. Dit betekent dat de snelheid is teruggekeerd en er weer groot voordeel gehaald kan worden in het gelijkwaardig ontvangen én geven, diplomatiek overleggen en de juiste verhoudingen te vinden.


Voordat op 23 oktober Venus haar lieftalligheid veranderd in de meedogenloze krachten van Schorpioen, functioneert zij tot die tijd als een ware vredesduif. En dit is maar goed ook! Bewoners, landen en continenten blijven onafgebroken onder deze resonantie, om vooral op de hoogte te blijven van ons collectieve belang! Ook de zaadvorming van moeder natuur is op gang gebracht door de intrede van de Herfst. Hierdoor zullen de mystieke krachten van het broederschap, in het nieuwe voorjaar van 2023 tot bloei komen.


Immers, de universele wet van wederkerigheid en liefde zal vol hartstocht haar overwinning vieren! Je blik blijven richten tot deze oerkracht en de Bron, betekent nu dus álles om het leven met en óp moeder Aarde in alle schoonheid te herstellen. Dit begint bij jou en ieder klein, liefdevol gebaar.


Dat dit van groot belang is blijkt uit het astronomisch wetenschappelijke feit dat de alles overtreffende planeet Pluto, waar ooit twijfels over zijn geweest of dit wel een planeet is (alhoewel hier voor astrologen destijds geen enkele twijfel bestond) op 8 oktober tevens weer in een ‘directe’ beweging komt nadat er vanaf afgelopen 29 april weer iets uit de kelder is gehaald. De toon is opnieuw gezet en de drempel van een nieuwe fase komt nu als een stinkend moeras over ons heen.


De wereld wordt opnieuw opgeroepen tot eerbied, respect en dankbaarheid voor moeder Aarde én voor elkaar. Onze omgangsvormen op tactische en diplomatieke wijze genereren en de essentie van verbinden opnieuw helder te krijgen. De Galactische autoriteiten, oftewel de planeet Saturnus zullen tevens op 23 oktober weer in ‘directe’ beweging komen, om vervolgens de inwaartse beweging te gaan maken richting de revolutionaire, hectische en eigenzinnige Uranus. De kunst van rijk leven, zonder oordeel en anders gaan kijken, worden geactiveerd.


Wees niet streng voor jezelf, deel, heb lief en blijf je hand uitsteken naar je naasten om te verbinden. Richt je blik op schoonheid, kunst en muziek.

Met de oude kameraad van de planeet Jupiter in het teken ‘Vissen’, zal Jupiter op 28 oktober opnieuw terugkeren in deze tempel van ultragevoelige wijsheden van dit sterrenbeeld.


Dit vervaagd de schijnbare verschillen tussen religies en culturen, opent verder ons bewustzijn en doet steeds meer beseffen dat wij uiteindelijk allen één zijn.


Sandra
© Sandra Jansen van Galen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page