top of page

LIBERATION - BEVRIJDING

Vanaf zaterdag 19 december 2020, wordt het manifestatieverlangen van je Ziel op turbulente en revolutionaire wijze aangemoedigd om dát wat essentieel is voor je persoonlijke geluk en nieuwe toekomstperspectieven, op spectaculaire wijze vorm te geven. De grote geluksbrenger en aanmoedigende expansiekrachten van de planeet Jupiter en de, onder ijzeren hand regerende Saturnus, zullen klokslag 14:07 uur de handen inéén slaan in het gesternte Waterman. Hiermee wordt de kick-off gegeven voor een gloednieuwe periode en doorstart in dit Watermantijdperk. Een nieuwe tijd met een prachtige parelmoer glans, waarin je harde werken en enorme inzet qua zelfmanifestatie, beloond zullen gaan worden. Kortom, je staat aan de vooravond van een belangrijke shift, waarin alles voor je gaat samenvallen en je wordt aangemoedigd om díe Kwantumsprong te maken. Innerlijke bevrijding, losbreken van de ketens en revolutionaire beslissingen nemen, horen hierbij.

Dit geldt overigens niet alleen op persoonlijk vlak, maar geeft ook grote beloftes op collectief, wereldwijd en universeel niveau. De zware, intense en absurde situaties van de afgelopen maanden c.q. jaren, worden achtergelaten. De stormen komen tot rust en nieuw Licht is onderweg. De kracht van synchroniciteit vertelt over het samenvallen van zogenaamde toevalligheden en gaat ervan uit, dat niets in dit Universum los staat van jou. Je bent één met je omgeving en de natuur. Net als je fysieke- en universele lichaam ook één geheel zijn. Deze inspirerende en oeroude kennis van astrologie vertelt hierover. In harmonie afgestemd zijn op de taal van het universum en zo optimaal mogelijk als één geheel hiermee kunnen communiceren. Namelijk het heilig huwelijk met jezelf.

Het samenvallen van dát wat daarboven in die oogverblindende sterrenhemel aan bewegingen gaande is en welke nu laat zien dat ook jij afscheid neemt van dát alles wat niet langer jouw taal is wat betreft oude tradities, gedachten, patronen en gewoontes.


Be Prepared!


Sandra

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page