top of page

Midwinter Joel

Bijgewerkt op: 1 okt. 2020

Vanochtend klokslag 05:20 uur heeft de Zon de hogere Christusenergie van het gesternte Steenbok bereikt. Je bent op het donkerste punt van de Aarde aangekomen en via de natuurlijke cadans van de natuur, word je liefdevol uitgenodigd tot verstilling.

Dag en nacht zijn nu even lang en zullen je de aankomende twee weken blijven uitnodigen de lichtfrequentie in jezelf te omarmen, deze werelden te verkennen en je mee te laten voeren op je reis door de 21 eeuw. De planeet Mars door het gesternte Schorpioen, bied je nog eens een keer extra de mogelijkheid om aan de ‘schijnbare’ grenzen voorbij te gaan.

Verdiep je vol overgave, neem iedere dag een moment om het stil te laten worden in je hoofd en je aandacht naar binnen te richten, zodat hoofd – hart – onderbuik op één lijn komen. Het gesternte Steenbok roept je innerlijke autoriteit op en hier structuur aan te geven, zodat het feest van het licht straks met Kerst gevierd kan worden. Vertrouw op de grootsheid in jezelf en verbind je hier heel bewust mee, via jouw Inner Senses.

Met Liefde, Sandra

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page