top of page

YOUR INNER SENSES

Je dagelijkse prestaties en intuïtie horen bij elkaar. Je intelligentie en intuïtie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar bij een juiste innerlijke balans. Het ontwikkelen van je intuïtie betekent een nieuwe balans vinden tussen je binnen- en je buitenwereld. Je creëert meer ruimte in jezelf, waardoor helderheid en zelfvertrouwen groeien.

Bij het oplossen van problemen, leer je steeds beter te sturen door middel van de helderheid die je ontwikkeld. Je gedrag verandert en waar het aan zelfvertrouwen ontbrak, herken en erken je steeds meer van jezelf.


' Je gedrag verandert en waar het aan zelfvertrouwen ontbrak, herken en erken je steeds meer van jezelf '

Sandra inspireert en stimuleert als erkend, gediplomeerd astrologe en soulcoach je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bewustwording wordt getraind. Hiervoor heeft Sandra een praktisch en succesvol programma ontwikkeld, waarin alle aspecten van je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling op een zeer integere en verantwoorde wijze aan bod komen. De lesprogramma’s zijn gebaseerd op ontdekken en ervaren. Zo leer je in korte tijd op je eigen manier en in je eigen tempo veel over jezelf en je daarbij horende mogelijkheden. Hierdoor kom je spontaner, vanuit innerlijke vrijheid en met veel meer plezier in het leven te staan en maak je de keuzes vanuit een innerlijk krachtige en bewuste manier. De kracht van jouw eigen natuur en dat wat onbewust was, wordt weer bewust! Het doel van jouw groeiproces is meer helderheid met en in jezelf krijgen. Je staat sterker als je op je eigen gevoel kunt afgaan en je wordt minder beïnvloedbaar. Aandacht-training en het opnieuw leren aansturen van je intuïtie / je zesde zintuig is geschikt voor iedereen! Je levert jezelf een belangrijke bijdrage aan je eigen welzijn en simpelweg keer je terug naar je eigen natuurlijke oorsprong. Je maakt je intuïtief weten weer vrij! Heb je de behoefte om te werken aan een nóg betere balans op het gebied van je gezondheid in lichaam, ziel en geest? Neem contact op: Tel: 0641383076 Met Liefde, Sandra

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page