top of page

Maandprognose juni 2020 - AWAKENING

Inmiddels heeft onze, van levensbelang zijnde licht- en warmtebron ‘de Zon’ de handigheid en vingervlugheid van het sterrenbeeld Tweelingen bereikt. Zijn positieve en lichtvoetige karaktereigenschappen tillen je op om de hemel te bereiken, om vervolgens weer als een vlinder neer te strijken op de mooiste klaprozen. De Zon en zijn reis door Tweelingen, moedigen je aan om je nieuwsgierigheid vooral te volgen. Dit, om je alle gelegenheid te geven de ontdekkingen te doen dat er zoveel uit het leven te halen is, waarin je het meeste bereikt met een fikse dosis gezond en relativerend verstand. De wereld verandert en tijdens deze enorme shift vorm je een belangrijke schakel. De enorme resonantie van het helderste object van ons zonnestelsel ‘Zon’ door Tweelingen, communiceert onafgebroken met je. Gemini is onder andere ook de boodschapper tussen hemel en aarde en doet de uiterste best om je in contact te brengen met diegene en datgene wat belangrijk voor je is. Ontluikende ontdekkingen over jezelf en de verbanden leggen in dát alles wat belangrijk voor je is, om verder kennis te maken en dichterbij de scheppingskracht te komen die groter is dan jij en wij. Vandaar dat de planetaire krachten wellicht het plan hebben opgepakt om deze juni-maand met een enorme beweging, je reis naar binnen te vervolgen. Met zes planeten in een retrogradestand zou je kunnen zeggen dat ‘verinnerlijking’ een feit is. Alhoewel de planeet van affectie, harmonie, verbinden en liefde ‘Venus’ in Tweelingen, uiteindelijk op 25 juni haar stationair zijn bereikt, om vervolgens weer in een stromende beweging naar buiten te gaan. Venus blijft je tot die tijd aanmoedigen om achterstalligheid van liefdevolle aandacht voor jezelf in te halen. Een retrogradestand haalt het verleden terug naar het heden. Oude contacten en verbindingen kunnen op je pad komen. De uitnodiging om lastig, of juist op plezierige wijze je reis door de aardse tijd met diegene in te halen, worden je gegeven. De communicatieve Mercurius die sinds 28 mei de gevoelige Kreeft heeft bereikt, versterkt je denken en handelen op emotionele wijze. Je gevoeligheidsgraad en verlangen naar geborgenheid en veiligheid in het contact met de ander is groter. Sneller geraakt zijn in gesprek en contact met je omgeving, kan vreemde situaties veroorzaken. Zeker als Mercurius via het hoofdkruis van Kreeft, van 18 juni t/m 12 juli retrograde (naar binnen gericht) gaat bewegen. Ook hierin geldt dat je geen hoogstandjes hoeft te verwachten op economisch en zakelijk gebied. Op en met jezelf zijn met je geliefden, thuis zijn, mediteren, lezen en je in je tempel begeven om te voelen en te ervaren hoe bijzonder het is om te ervaren dat je energetische verbondenheid met de wereld en al haar levende wezens ook werkt, bieden een bijzondere momenten.


De autoriteit van Saturnus in de Aquarius-Waterman, beweegt via zijn retrogradestand, statig terug naar zijn eigen Steenbok voor de laatste keer. Zaken vinden nu hun definitieve afronding, om straks aan het einde van dit jaar met een schone lei te kunnen beginnen aan de verdere opbouw van gelijkheid, gelijkwaardigheid en broederschap. De spirituele intelligentie en vijfde dimensie van het gesternte Waterman.


Tegelijkertijd zijn het de retrogradestanden van Jupiter en Pluto in Steenbok die elkaar op 23 juni weer exact op de graden af gaan tegenkomen. Deze krachten beginnen nu op te komen. De goden van de onderwereld, de duistere kanten worden via het vergrootglas effect van Jupiter voor de tweede keer zichtbaar. Nú worden helderheid en duidelijkheid zichtbaar over wat er zich toch allemaal afspeelt. Dit ís nodig om de Awakening een enorme boost te geven.


Met een Maansverduistering in Boogschutter op 5 juni en een Zonsverduistering in Kreeft op 21 juni voorafgaand, is er de herinnering dat jouw licht het mooiste werkt als je goed bent aangesloten op jezelf en vandaaruit als een prachtig parelsnoer op al die anderen. Hierover later meer.


De wereld is aan het veranderen en straks zal niets meer hetzelfde zijn. Beweeg mee vanuit vertrouwen en niet vanuit angst. Keer naar binnen om jezelf en je lichtfrequentie vol vreugde en plezier te vinden.

Met Liefde, Sandra

223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page