top of page
  • Foto van schrijverSandra

BRUGGENBOUWERS - Astrologische Inspiratie

Het is de Zon en zijn reis momenteel door de intelligente en vooruitstrevende Waterman, die zijn beste beentje voort zet om voor ieder levend wezen hier op Aarde, zijn of haar persoonlijk geluk te kunnen waarborgen. Zoals de treurende gebeurtenissen momenteel laten zien, staat er nog heel wat werk te wachten.

De lijfspreuk van Aquarius – Waterman bevat drie belangrijke elementaire voorwaarden namelijk; vrijheid – gelijkheid – broederschap. Wordt hier niet aan voldaan, is het een hele klus de Waterman op andere gedachten te brengen.


De planetaire resonanties bieden je dan ook alle gelegenheid om je grenzen te verleggen en afscheid te nemen van situaties en/of zaken die niet langer bij je passen. Zeker als het ontbreekt aan de bovenstaande 3 voorwaarden van dit grensverleggende sterrenbeeld. Het ego en het geïsoleerd kunnen zijn van Steenbok, liggen nu achter je. Volg daarom je behoefte om de grenzen van je eigen ‘ik’ te overschrijden!

Ben je een Waterman-type of heb je een sterke Watermanbezetting in je persoonlijke geboortehoroscoop, verzet je jezelf heftig tegen en wijs je iedere vorm van overheersing af.


Het meehelpen opbouwen van een nieuwe maatschappij, kameraadschap, samenwerken en verzet bieden tegen verouderde vormen welke niet langer passen, zijn zowel op collectief als persoonlijk niveau momenteel een belangrijke missie.

Denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen welke momenteel getroffen worden voor de grootste demonstratie aller tijden op 11 maart van The Farmers Defence Force – boeren, samen met de Extinction Rebellion – milieuactivisten.


Als de Zon vervolgens op 18 februari naar de overgave en compassie van de fluweelzachte Vissen beweegt, breekt er een nieuwe periode aan. Het samen delen, meevoelen en nog meer oog hebben voor het leed van je medemens komt onder een vergrootglas te liggen.

De scherven samenvoegen, lijmen en eigenbelang aan de kant zetten bieden een rijkdom wat van onschatbare waarde is voor jezelf, je medemens en de planeet.


De communicatieve krachten van de beweeglijke en onzijdige Mercurius bewegen vanaf 11 februari in een sneltempo door het teken Waterman. Tot 2 maart wordt álles geboden om jouw mindset te creëren. Beweeg mee met deze exentrieke move en stel die keuzes niet langer uit! Maak jezelf innerlijk vrij en verlos je van de ketens welke verleden tijd zijn.


De planeet Venus vertegenwoordigd momenteel een verhoogde staat van bewustzijn via het teken Vissen. Je zult ervaren dat je gevoeligheid en sentimenteel zijn onder een vergrootglas liggen. De aangename verleiding om mee te bewegen met het grotere geheel en het kosmische plan, vormen een perfecte timing. Vanaf 10 februari sluit Venus via haar ingaande beweging een samenwerkingsovereenkomst met Neptunus in haar eigen Vissen. Dit zal op 16 februari exact zijn en tot 20 februari werken.


Je verbinden met mooie muziek, kunst, poëzie en liefde, liefde, liefde…

Wakker worden uit je sluimerslaap en het zachte tikken op je schouder voelen van je beschermengel. Zacht en lief voor jezelf zijn in deze hectische tijden helpen je even ontvluchten uit deze vreemde en opzienbarende realiteit.


Sandra
© Sandra Jansen van Galen86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page