top of page

Jaarhoroscoop 2021 - UNLIMITED

Tegelijkertijd met de start van een gloednieuwe, astrologische cyclus sta je in de startblokken van een jaar vol onbegrensde mogelijkheden. Hierin stellen de kosmologische patronen je slechts één waardevolle eis namelijk, jouw volledige focus om je talenten zonder angst, volledig te omarmen en ongelimiteerd hier voor te gaan.


Hoe tegenstrijdig het ook klinkt na álles wat je hebt doorleeft en waarin op dit moment nog niets is wat er op lijkt. Dit langverwachte en prille begin welke het samenspel van de planeten Saturnus en Jupiter in het sterrenbeeld Waterman nu inluiden, doen je belanden in een totaal nieuwe fase van 200 jaar.


Op 21 december jongstleden, tijdens de totale zonsverduistering, zonnewende en de twee bovengenoemde hemellichamen is namelijk hét startsein gegeven van dematerialisatie. Er is afscheid genomen van het fundament van het element aarde en alle materie, waarop onze wereldeconomie de afgelopen 200 jaar is gebouwd.


Aquarius - Waterman en het element lucht, laveren nu met krachtige hand naar het ‘nieuwe verbinden’. Die groep en de gelijkgestemden om de handen inéén te slaan, zodat een ‘nieuwe wereldorde’ gelijkheid, broederschap en democratie kunnen ontplooien.


De aanmoedigende expansiekracht van Jupiter en de universele leiders van de alchemist Saturnus, beraden op dit moment een herziening op economisch gebied. De tijd van vernieuwing is aangebroken en dit zal ingrijpende gevolgen hebben. De luchtkastelen waar het wereldwijde bankwezen en economisch stelsel op gebouwd zijn, vergaan. Dat wat men ‘bezit’ en de economie die hier volledig op is gebouwd, veranderd in een ‘verenigen economie’. Het zijn de bezieling van compassie, samenwerken en liefde welke dé trendsetters worden. Kortom, er staat je een uitermate boeiende tijd te wachten. Doe je mee!


Onbegrensde mogelijkheden breken aan. Het kosmologische plan en het drie keer in het jaar 2021 samenkomen van Saturnus in Waterman, met de eigenzinnige en rebelse Uranus in Stier, welke de boel flink onder spanning zetten om het rad van magisch fortuin in beweging te krijgen.

Waarheden komen aan het daglicht, bevrijding wordt een feit en turbulente ontwikkelingen brengen nieuwe inzichten. Nieuwe technologieën, de opruk van schone energie en de Transition Towns ontstaan in sneltreinvaart.


De planeet Uranus in Stier doet ‘Moeder Aarde’ onbesuisd de belofte om de akkers van haar bestaan te bewaken en voor fikse opschudding te zorgen waar het maar kan. Reken erop dat de mens behoorlijk op de vingers getikt wordt, als het gaat om ingrijpende en noodzakelijke veranderingen om onze Aarde te verlichten van al haar zware lasten, die zij zo trouw heeft gedragen.


En al die tijd blijft de prachtig, blauwgekleurde planeet Neptunus in haar eigen teken Vissen, met al haar Meesters en Engelen, de waardevolle oproep doen om niet alleen te blijven verbinden met elkaar, maar ook om je vooral af te blijven stemmen op jouw ‘inner senses’. Je innerlijke zintuigen of innerlijk kompas en je zult het nodig hebben! Het wordt namelijk nóg belangrijker om dit anker in jezelf te blijven opzoeken.

Stilte, meditatie en rust weerhouden je er namelijk zoveel mogelijk van om meegesleurd te worden in de enorme chaos die gaat ontstaan. De dematerialisatie nodigt je uit om je angsten en controlegedrag achter je te laten. Maak vooral gebruik van creativiteit tijdens de pieken die op je pad komen. Neptunus in haar fluweelzachte Vissen, blijft je voorzien van dé informatie die je nodig hebt. Blijf navigeren op jezelf.


Je wordt ontzettend aangemoedigd om daar waar jíj het verschil in maakt, op te pakken. De rebel in jezelf wakker te schudden en je talenten blindelings te volgen.


Geef de openbaring in jezelf alle ruimte en heb een fantastisch 2021 jaar!


Met liefde, Sandra
© Sandra Jansen van Galen

486 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page