top of page

Jaarprognose 2020 - TOCHT NAAR WEDERGEBOORTE

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Het zal je niet ontgaan zijn dat de wereld en wellicht ook jijzelf onderhevig zijn aan grote veranderingen. De tendens van 2020 laat grote omwentelingen zien. Als er zowel op het persoonlijke vlak, als op economische wijze nog met de hakken in het zand gestaan wordt, zal dit volgens de universele- en planetaire wetten niet langer werken. De kern wordt op meedogenloze wijze blootgelegd van dát wat niet klopt en niet vanuit de principes van dit Aquariustijdperk is opgebouwd. Met andere woorden, de laatste grote schoonmaak is begonnen om met z’n allen Moeder Aarde en al haar prachtige bewoners te redden en wederopbouw van een leven vanuit dankbaarheid op te pakken. Dit zal soms confronterend zijn en dichtbij komen.

Een meervoudig en uniek samenkomen – conjuncties - dit jaar 2020, via de transformatieve krachten van Pluto, de onbuigzaamheid van de statige Saturnus en de expansiedriften van Jupiter, gaan van start op 12 januari en worden allen bepaald door de gezaghebbende Steenbok. Doordat deze ‘grote jongens’ dit gehele jaar onderling regelmatig ‘van stuivertje wisselen’ zullen processen diepgaand zijn en de veranderingen niet van de ene op andere dag doorgevoerd worden. Het wordt buigen of barsten.

Zowel op persoonlijk- als collectief niveau wordt alles geboden om dát af te ronden wat, tegen beter weten in, niet langer werkt. Oude overtuigingen, opgebouwd vanuit angst, macht, hebzucht en controle worden via de ultieme kiemkracht en het diepe collectieve oergeheugen ondersteund, om de realisatie van een liefdevol, harmonieus en gelijkwaardig leven tot stand te brengen.

Deze ultieme planetaire combi wat betreft macht, gezag en autoriteit in het gesternte Steenbok was er voor het laatst in 1518 en is dus na ruim 502 jaar weer compleet. Dit, met gebeurtenissen gepaard welke niet zonder slag of stoot een beroep doen op gezaghebbende groeperingen om fundamentele, definitieve veranderingen door te voeren. Grote economische, politieke en financiële thema’s worden op de knieën gedwongen, afschrikwekkende schandalen komen aan het licht en tegelijkertijd zullen de natuurwetten niet zonder slag of stoot, de keiharde realiteit onder ogen doen zien dat het ronduit slecht gesteld is met de Aarde.

De revolutionaire planeet Uranus beweegt sinds eind vorig jaar door het gesternte Stier en heeft al heel wat stof doen opwaaien wat betreft de klimaatbeheersing en vreedzame oplossingen. De eigenzinnige Uranus heeft nog 6 jaar voor de boeg en zal blijven oproepen tot vernieuwing en natuurlijke brandstoffen. Zodra Saturnus eind december 2020 alvast een voorproefje neemt om na ongeveer 26 jaar de Waterman opnieuw te verkennen en de afrondingen van dit jaar in zicht komen, is er wederopbouw in zicht. Pluto stapt in januari 2024 het gesternte Waterman in.

Kortom, 2020 is het jaar van dé ommekeer. Wees je ervan bewust dat daarboven in die inktzwarte, met sterren bezaaide hemel, krachten aan het werk zijn die ook een beroep op jou doen en je ter verantwoording roepen om bewuste keuzes te maken. Help in deze tijden diegenen, de zwakkeren en hulpbehoevenden die het moeilijk hebben. Moeilijk met de realiteit dat er geen weg meer terug is. Help mee om onze kinderen van deze Aarde een prachtige en veilige toekomst te geven!

Doe je mee?!

Tune in op jezelf en wens jezelf en je medebewoner dat je veilig en heel mag zijn. Ook jij bent een onmisbare schakel. Wees díe stabiele kompas en blijf heel dicht bij jezelf, zodat je in verbinding bent met je bewustzijn en uitermate goed bent afgestemd op je Inner Senses.

Ik wens je een fascinerende tijd.

Met Liefde, Sandra

599 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page