top of page

Maandhoroscoop mei 2019 - Sierlijk


Het licht en de alles omvattende levenskracht van de Zon heeft inmiddels het gesternte van de trouwe en stille kracht van Stier bereikt en dit komt natuurlijk uitstekend van pas, nu de voorjaarsvakantie in volle gang is. Er word je nu namelijk vanuit de resonantie uit het Sterrenstelsel de tijd van rust, stilte en ontspanning gegeven. Een aangenaam tijdverdrijf om deze Lente met volle tuigen in je op te kunnen nemen.

De initiatiefrijke en snelle Ram die vooraf is gegaan, heeft plaats gemaakt voor de rustige en vruchtbare energie van Stier en hiermee is de meeste snelheid uit de atmosfeer gehaald. Taurus (Stier) heeft namelijk alle tijd van de wereld om zijn maal te herkauwen. Dit, zodat het optimaalste resultaat vanuit verfijning kan ontstaan. Stier is het eerste aardeteken van de westerse dierenriem en geeft de eerste en pure kracht aan dit element. De sierlijke Stier heeft alle tijd van de wereld. Er is niet zozeer een interesse hoe snel iets gaat, maar meer in waarin de kwaliteit aanwezig is. Een meer praktische dan idealistische instelling dus en dit is wat je nu geboden wordt.

De kracht van alles zit in het natuurlijke verloop van zaken en doet je verbinden met de stille aanwezigheid van synchroniciteit. Schommelend in een hangmat, omringt door de rust waarin alles aanwezig is, komen de mooiste inzichten vanuit je intuïtie tevoorschijn. Het is de Zonnekracht via de kleuring van het teken Stier, die je via een verfijning op weg helpt. Take your time in the lounge, zodat de sierlijkheid in je haar werk kan doen.

Mercurius leidt je deze maand door de wirwar en chaos vanuit Ram, naar de rustige inborst van Stier op 6 mei. Je hersenen worden uitgenodigd om te vertragen, evenals projecten en afspraken. Er wordt je een gestage en vruchtbare opbouw gegeven via een stevige en praktische fundering. Laat iedere poging tot overhaasten dus achterwege. De onzijdige Mercurius beweegt namelijk op 21 mei naar zijn eigen teken Tweelingen en ondersteund je dan weer optimaal via een verhoogde wijze, alle vormen van netwerk en contacten aan te gaan.

De vrouwelijke Aphrodite Venus in het gesternte Ram, bied je tot 15 mei alles binnen handbereik om op avontuur te blijven gaan, waarin het de bedoeling is om vooral jezelf centraal te blijfven stellen. Sta je voor de uitdaging om nog meer te leven vanuit innerlijke balans en hiermee in harmonie met je omgeving, vraag je regelmatig af wat jíj wilt. Dit gaat je makkelijk af. Venus zal via haar eigen astronomische loopbaan op 15 mei, klokslag 11:46 uur haar Stier in bewegen en bereikt hiermee ook de staat van verhoging. Deze aangename verbinding helpt je er aan herinneren hoe belangrijk genieten van het leven is. Je wordt op hartverwarmende wijze uitgenodigd om veel buiten in de natuurweelde te zijn. Absorbeer het deze ultieme voorjaarsmaand met al je zintuigen! Er worden je lessen van ontstressen en wellness geboden. Als de daadkrachtige Mars vanuit de bewegelijkheid van Tweelingen op 16 mei het teken Kreeft bereikt, word je nogmaals geholpen om minder streng te zijn voor jezelf. De levensenergie en Chi van Mars belandt tot en met 1 juli 2019 in de staat ‘val’. Dit betekent heel goed zorgen voor jezelf via een bewuste leefwijze. Momenten van koesteringen van de Zon op je huid, meditatie en jezelf omhelzen komen dagelijks voorbij. Loop je te hard van stapel, word je onherroepelijk op je vingers getikt.

Geniet hiervan en verrijk je leven via de puurheid van de natuur.

Met Liefde, Sandra

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page