top of page

Maandhoroscoop februari 2019

Maak het verschil

Inmiddels verwarmt het licht en de levenskracht van de Zon het gesternte Waterman en beweegt op intelligente en eigenzinnige wijze, de bewegelijke en communicatieve Mercurius tot 10 februari met de Zonnekracht mee.

De Waterman is als vast luchtteken héél moeilijk te overtuigen van iets en toekomstgericht ingesteld. Ideeën die hij eenmaal als waar heeft aangenomen, krijg je niet zomaar uit zijn hoofd. De Waterman staat voor wat hij zegt en dat is exact wat op dit moment op je schoot geworpen wordt.

Mocht je plannen hebben om je leven over een geheel andere boeg te gooien, of je los te maken van diegene of datgene wat je belemmerd, is nu de juiste timing aangebroken. Het zijn de telepathische krachten van Mercurius en de resonantie van de Zon in Aquarius (Waterman) die je op revolutionaire wijze aanmoedigen om jouw pad naar ultieme vrijheid te kiezen. Ga er voor. Je word nu aangemoedigd om de grenzen van je eigen ‘ik’ te overschrijden!  Als op 4 februari de zilveren kracht van de Maan haar stand van ‘nieuwe Maan’ bereikt, is de tijd aangebroken om de zaadjes te planten, zodat jouw gloednieuwe en eigenzinnige keuze tot prachtig wasdom kan komen.

Nu de kleine rode strijder Mars tot 14 februari in verhoging staat in zijn ‘Ram’, vullen het element vuur en lucht elkaar optimaforma aan. Zelfs als je hoofd twijfelt, of vast zit in het denken, wordt je zonder pardon en blindelings naar de poort van je innerlijk weten gestuurd. Geef jezelf het mooiste wat je wenst, vertellen zij je! Het leven is te waardevol en mooi om als een wit schaapje achter de rest van de kudde aan te lopen. Make the difference!

Als de kiemkracht van de planeet Mars vervolgens de geduldige en vruchtbare gesternte Stier inglijdt, is de toon op hoge frequentie gezet en zal je Ziel naar alle tevredenheid voor prachtige vervulling zorgen. Kies vooral voor een praktische en concrete aanpak en laat vadertje tijd het werk maar doen.

Het is de godin van de liefde en schoonheid ‘Venus’ in de ambitieuze Steenbok, welke het maakt dat je de lat hoog kunt leggen voor jezelf. De energie van Venus biedt je tevens de verhoogde octaaf van de toonladder waarmee je dát kunt bereiken wat je voor ogen hebt. Maak hierbij gebruik van de verbindende krachten van de kleine geluksbrenger Venus. Zij houdt er immers van om op diplomatieke wijze samen te werken. Zeker nu de sociale Waterman de scepter zwaait door ons sterrenstelsel, waarin je overigens wel wordt aangemoedigd om je eigen behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid te waarborgen.

De prachtige blauwgekleurde Neptunus in haar verhoging via gesternte Vissen, blijft je op kleurrijke en exacte wijze via het astrologische technische ‘sextiel’ samen met Saturnus in zijn Steenbok inspireren om het niet bij dagdromen te houden!  The ‘now age’ is aangebroken!

Wees moedig en eerlijk naar jezelf! Volg je werkelijk het verlangen van je hart, of kan je wel hulp van de excentrieke Waterman gebruiken. Pak jouw keuzevrijheid op, zodat het ‘nieuwe’ je kan verwelkomen.

Met Liefde, Sandra

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page