top of page

Maandhoroscoop maart 2019

Heilige ruimte


Inmiddels is je reis gestart via de resonantie van de Zonnekracht door het ultieme en fijngevoelige gesternte Vissen. Hiermee biedt deze hekkensluiter je alles aan inspiratie om, zodra je in de gelegenheid bent, de concrete aardse werkelijkheid te laten voor wat het is, zodat je jezelf kunt overgeven aan de geestelijke werkelijkheid. De parallelle wereld, welke tegelijkertijd naast je dagelijkse werkelijkheid bestaat.

De levenskracht en het licht van de Zon, neemt je via Vissen mee door de sluiers van je menselijke bestaan. Daar waar je dromen werkelijkheid worden en je het grofstoffelijke achter je laat, is het je hart die je verteld; geef je over, laat los en stroom mee op de zachte golven van het grotere geheel! Kortom, de periode van terugtrekken en verstilling is aangebroken. Nu mag je op adem komen en terugblikken op de afgelopen astrologische cyclus van 12 maanden en uitrusten. Stel geen hoge eisen aan jezelf nu en bereid je voor op het voorjaar en het nieuwe leven!

Heb je het idee dat je ‘softer’ bent en dat je tenen langer zijn, klopt dit. De communicatieve Mercurius, de God van de handel, email, whatsapp en zoveel andere bronnen van informatie, neemt je tevens via het gesternte Vissen deze periode mee naar je binnenwereld. Mercurius bereikt op 5 maart tot 26 maart de eerste retrogradestand van dit jaar. Verwacht geen hoogstandjes van jezelf op het gebied van je werk en carrière op het gebied van concrete ontwikkelingen en afspraken. Geef je deadlines de ruimte en stel het tekenen van belangrijke contracten uit! De combinatie van de retrogradestand en het gesternte Vissen leveren je slechts windeieren.

Mocht je last hebben van concentratieverlies, maak je geen zorgen. De planetaire krachten bieden je gepijnigde hersenen ‘niemandsland’ en ondersteunen je optimaforma om contact te leggen met het magische systeem waar je ook uit bestaat. Met andere woorden ben je simpelweg heel sterk verbonden met je natuurlijke bewustzijn! Bron, ziel, intuitie, kies dat wat bij je past. Trek je terug, fluistert de oogverblindende Sterrenhemel je. Stap in jouw fantasiewereld, trek je terug op de bank met de kinderlijke weelde van een sprookjesboek en bekijk op Netflix prachtige mystieke films. Beweeg minder, zodat je meer kunt voelen.

De kleine, rode krachtpatser Mars verblijft in de stille, aardse kracht van het gesternte Stier. Hierdoor wordt je alles geboden om je aardse reis naar het midden te maken en jezelf niet te verliezen. Sterker nog, het zijn de elementen aarde en water welke elkaar voeden zodat het je aan niets ontbreekt je dromen werkelijkheid te laten worden.

Tijdens nieuwe Maan in het gesternte Vissen op 6 maart, stap je over de drempel van een zeer interessante, innovatieve en revolutionaire ontwikkeling. Het is de eigenzinnige planeet Uranus, behorende bij de Waterman, die besluit voor 7 jaar het gesternte Stier te gaan vergezellen. Dit betekent voor diegenen die geboren zijn onder dit gesternte, of een sterke Stierbezetting hebben in de persoonlijke geboortehoroscoop, dat er een hele nieuwe cyclus aanbreekt. Losbreken van dat of diegene die niet langer bij je past, projecten oppakken die totaal onverwachts op je pad passeren de levensrevue.

De klimaatbeheersing, groene energie, het feit dat moeder Aarde met al haar prachtige bewoners vanuit de bezielde dieren- en plantenwereld uit haar voegen barst, ondergaan grote, revolutionaire veranderingen. Zij hebben je nodig! Je wordt met de neus op de keiharde en realistische feiten gedrukt. Tijdens de columns zal dit zeker voorbij komen.

Voor nu is je gouden regel: Geef je over en laat je leiden door de zachte krachten!

Met Liefde, Sandra

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page