top of page

Maandhoroscoop oktober 2021 - TIJDLOZE VERBINDING

De Zonnekracht heeft zich inmiddels verbonden met de zachte en harmonieuze Weegschaal. Alles is in werking gesteld om je ogen verder te openen en je te verbinden met de zin van het bestaan. Namelijk de schoonheid van liefde.

Ben je geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal, beschik je over de levenskunst om altijd te kunnen streven naar evenwichtige relaties. Levelen met anderen en harmonie tussen eigenbelang en het belang van de ander.

In de tijdloosheid van je bestaan waarin tegelijkertijd zo ontzettend veel gebeurt, roept Weegschaal je op om jouw Ster te laten stralen in het ‘verbinden en verenigen’.


De planeet Mars heerst over je activiteiten en vertelt je via zijn wisselende standen, hoe je deze energie het beste kunt besteden. Omdat deze kleine, vol vuur gevulde kracht deze hele maand met het element lucht, tevens via de hoffelijkheid van Weegschaal beweegt, ontstaan de signalen om het gevoel van ‘samen thuis’ te creëren.
Tegelijkertijd is het de planeet Mercurius die het dichtst bij de Zon staat en je op wonderbaarlijke wijze verbindt met de resonantie van je hart.

De expansie van Mercurius heeft van ‘hogere hand’ opnieuw de opdracht gekregen om je tot 18 oktober op te voeden met Hart en Ziel. Je opnieuw verbinden met de simpele dingen van het leven en je te verbinden met díe mooie plek op Aarde. Namelijk dát wat diep in je verborgen ligt.


De retrogradestand – naar binnen gericht - van Mercurius in Weegschaal vindt voor de derde én laatste keer plaats dit jaar. Als je lekker mee beweegt, kom je met het grootste gemak in contact met tijdloze verbinding in jezelf. Dit, zodat je verder spiritueel kunt ontwaken op eigen tempo. Het vriendelijke advies van Weegschaal is dan ook om hier écht tijd voor vrij te maken.


De planeet Venus heeft daarin tegen de afgelopen weken voor een doortastende en alles behalve ‘zoete’ aanpak gekozen. De yin-krachten van Venus boden je behoorlijk wat diepte. Dit niet alleen bij jezelf, maar ook richting anderen. Als het tijd werd om keuzes te maken, wat of wie niet langer bij je hoort, heb je deze als het goed is niet langer uitgesteld.

Venus bereikt namelijk op 7 oktober het teken Boogschutter. Dan breekt de tijd aan om het nieuwe avontuur met open blik tegemoet te zien! Je geestelijke ontwikkeling wordt op aangename wijze uitgenodigd om je horizon te verbreden. Een nieuwe cursus, retraiteweekend of spiritueel boek bieden je groei en ontwikkeling.


Tegen het einde van deze oktobermaand zullen de planeten Jupiter, Saturnus door Waterman én Pluto in het sterrenbeeld Steenbok, ook weer in voorwaartse beweging zijn.

Blijkbaar vinden deze grote kosmologische krachten dat er even genoeg karmisch is gegraven en achterhaald. De tijd breekt weer aan om stappen voorwaarts te maken.


Reis samen met je Ziel door de tijdloze ruimte en beweeg mee op weg naar het Licht.


Heb een fantastische maand, Sandra
© Sandra Jansen van Galen174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page