top of page

Maandprognose augustus 20 19 < > Soulretraite

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020


Maandprognose augustus 2019

Soulretraite

De Solarpower vervoert je inmiddels door de zinderende kracht van het gesternte Leeuw en helpt je om te vaste patronen te doorbreken. De levenskracht en gouden stralen van de Zon door zijn eigen teken, bied je in verhoogde staat alles binnen handbereik om jezelf centraal te stellen.

Leo – Leeuw, is de koning van de dieren en moedigt je vanuit zijn scheppende kracht en het element vuur, iedere vorm van creativiteit te ontvouwen. Creativiteit is er in vele vormen. Staar je dus niet blind op een schilderskwast of boetseren. De hele atmosfeer ademt dat de ‘schijnbare regels’ waar je jezelf mee hebt verbonden, overschreden mogen worden om vrijheid te creëren voor je creatieve proces.

De Zon als heerser van het teken Leeuw, is het symbool voor wie je kunt zijn vanuit je eigen scheppende kracht en hogere Zelf. Neem hier ook tijdens deze hoogzomer maand regelmatig de gelegenheid voor. Zet jezelf dus op de eerste plaats, rust uit en geef daarbij je innerlijk kind alle ruimte. Sport, spel en plezier worden je nu gegeven tijdens de lange zomeravonden onder de prachtige sterrenhemel.

De kick-off van deze 4-wekelijkse augustusmaand staat bol van de charismatische hooghartigheid en trots. Naast de Zon, bewegen ook de vrouwelijke en verbindende krachten van de planeet Venus en de mannelijke boost van Mars in hun eigen tempo door Leo (Leeuw). Yin en Yang komen samen om de kracht van je Hart, daar waar intuïtie en liefde samen komen, je bewust te worden van de hogere macht in jezelf. Omdat de eigenzinnige en revolutionaire planeet Uranus hier vanuit een spanningsboog verbinding mee maakt, ligt alles binnen bereik om je los te maken van ankers die je in het verleden nodig hebt gehad. Uranus vertelt je samen via deze planetaire verbindingen, dat je deze ankers niet meer nodig hebt. Je bent krachtig genoeg om vanuit je eigen basis de zeilen te hijsen. Neem de leiding en leef verder vanuit je oorspronkelijke Zelf.

Het daten met jezelf heeft een switch gemaakt omdat Mercurius in de gevoelige Kreeft zijn retrograde omloop – naar binnen gekeerd – donderdagochtend 1 augustus om 05.59 uur heeft beëindigd. De remmen zijn weer los op communicatief gebied en vanuit een stationaire positie – stilstand – komt Mercurius weer in beweging. De stroom van verbinden met de buitenwereld komt weer op gang, met alle praktische zaken die hierbij horen. Omdat de Maan tegelijkertijd haar stand van Nieuwe Maan in het gesternte Leeuw heeft bereikt, is er niets meer wat je tegenhoudt om de Zon te vieren met zomerse rituelen en tegelijkertijd jouw zaadjes en voornemens te planten vol nieuwe voornemens.

Eind augustus komt op veelvuldige, astrologische wijze de perfectionistische Maagd opnieuw tevoorschijn.

Geniet, wees royaal en gul voor jezelf. Speel als een klein kind en kijk vooral met humor naar jezelf en de wereld. Je levenslessen heb je nu wel gehad. Bescherm de zwakkeren, heb lief en haal verloren tijd in tijdens deze zomerlounge!

Met Liefde, Sandra

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page