top of page

Maandprognose december 2019 - Sterrenlicht

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Inmiddels ben je aangekomen in de laatste periode van de twaalf maandelijkse cyclus en zijn het de kleuringen en kwaliteiten van de ras-optimist Boogschutter, waardoor het licht en de levenskracht van de Zon zijn tocht vervolgt. Het zijn deze inspirerende krachten, via het bewegelijke kruis van de vurige Boogschutter, die je aanmoedigen om appél te doen op je kennis en wijsheid. Door je af te stemmen op de guide Boogschutter, krijgt je onderbewuste meer ruimte om te vertrouwen op je eigen visie, kijk op het leven en natuurlijk de zaken die je op dit moment bezighouden. Laat je verleiden door de kracht van Sagittarius (Boogschutter) en pak deze Zonnereis heel bewust op, zodat je jouw pijlen op de boog kunt zetten om af te schieten naar de toekomst!

De communicatieve krachten van Mercurius verblijven tot 9 december in de intense en diepgravende Schorpioen. Daarna word je door de astronomische expansie van Mercurius (mededelen, alle richtingen op) vanaf 10 december 2019 tevens in de optimist Boogschutter ondersteund, om ruimer en optimistischer te denken en van hieruit natuurlijk ook te handelen. Bouwen en vertrouwen op het grotere geheel, waar ook jij een belangrijke deel van uitmaakt, worden ondersteund. Daarbij maken eventuele mistroostige en uitzichtloze gedachten of ideeën, plaats voor een frisse kijk naar een nieuwe horizon.

Wees je ervan bewust om liefdevol te leven vanuit jezelf en de wereld en zet je plannen verder voort. Zeker tijdens de reis van het kwikzilver van de Maan, tijdens haar kosmologische reis naar een volle Maanstand op 12 december 2019, in de veelzijdige en lichtvoetige Tweelingen.

De lieftallige en op affiniteit gerichte Venus, vervolgt momenteel haar reis door de lichtbrenger Steenbok. Hiermee vervult Venus optimaal haar functie door het Sterrenlicht, om je alvast een fijne voorproef te bieden op de heilige dagen die komen gaan. Als zij vlak voor de Kerstdagen op 22 december, het feest van de op gelijkwaardigheid gestemde Waterman in beweegt, worden alle hemelse trossen losgegooid om voor ieder een Kerstfeest voor te bereiden wat wenselijk is. Genieten met je familie, gezin en lieve vrienden op jouw wijze worden optimaal ondersteund.

Mars zal je via het gesternte Schorpioen, deze hele maand blijven ondersteunen om díe keuzes te maken, die belangrijk voor je zijn om vervolgens in januari vol gas de vrijheid in te kunnen gaan. Maak gebruik van deze, in de klassieke astrologie oude heerschappij en pak door waar je nog steeds twijfelt. Blijf gefocust en laat niets liggen.

De grote geluksbrenger Jupiter, heeft na zijn reis van een jaar door zijn eigen Boogschutter, de keuze gemaakt om op 3 december zijn reis te vervolgen door serieuze en ambitieuze Steenbok. Dat wát je voor jezelf aan plannen, projecten en persoonlijke ontwikkeling het afgelopen jaar hebt uitgezet, worden vanaf dat moment ondersteund om in aardse realiteit en concreetheid uit te zetten. Maak gebruik van de bouwstenen van deze ultieme combi en stort opnieuw je fundering om te kunnen bouwen aan jouw toekomstbeelden en innerlijke autoriteit. Ditmaal met je eigen mystieke verbondenheid en zielsafspraken die je vanuit het Licht gemaakt hebt. De wijsheid van het gesternte Steenbok vertegenwoordigd namelijk de verhoogde octaaf en bied je alles om werkelijk te vertrouwen op je energievelden, waaruit jij vanuit de sterrenstof bent opgebouwd.

De splijtstof van de Plutonische energie, komt langzaam maar zeker via ingaande planeetgang van Saturnus naar een climax. Deze zware jongens en karmische planeten, leggen meedogenloos kernen bloot van ieder imperium, welke vanuit macht, geld, diepgaande en politieke geheimen zijn opgebouwd.

Hierover lees je meer in de collectieve jaarprognose 2020.

Laat je vanuit het Sterrenlicht nu op feestelijke wijze langzamerhand meevoeren naar de sfeervolle Kerstdagen. Take a moment en stap uit de hectiek van de buitenwereld terug in jouw kern. Dit, om je tijdens de zonnewende van de Kreeft- en Steenbokskeerkring mee te laten voeren naar het donkerste punt van de Aarde om het feest van het Licht te vieren. De Zon bereikt op 23 december de hogere Christusenergie van Steenbok. Dag en nacht zijn dan even lang en de tijd in het verschuiven van het licht staat even stil, om de essentie van een rijk en gevuld leven weer te kunnen ervaren. Ieder jaar weer, word je opnieuw uitgenodigd om de soulconnection met jezelf te vieren en te eren.

Laat je tijdens de Kerst feestelijk spiegelen door de Maan en haar dans tussen Boogschutter en Steenbok via de mix van hoop, vertrouwen en lichtgevende perfectie. Herinner je oorsprong en wie je werkelijk bent.

315 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page