top of page

Maandprognose december 2020 - NIEUWE UNIVERSELE VERBONDENHEID

Je staat aan de vooravond van bijzondere astrologische ontwikkelingen, van waaruit een enorme shift gaat ontstaan. Turbulente en nieuwe ontwikkelingen passeren de revue en het wordt belangrijk om vanuit een collectief geheel te gaan handelen. Het betreft een laatste, astronomische activering waardoor ‘Het Veld’ om je en iedereen heen, oftewel waar je Aardse leven uit bestaat, de kracht van synchroniciteit en de circulatie hiervan ten volle gaat vibreren. De kracht van de Zon vervolmaakt zijn tocht momenteel samen met de communicatieve krachten van Mercurius, door de visionaire inborst van het sterrenbeeld Boogschutter. Nieuwe projecten, persoonlijke vrijheid en bewegingsruimte worden je op een presenteerblaadje aangeboden. Beschik ruimschoots over deze planetaire krachtvelden waar je vaak onbewust op resoneert en zet je pijlen op je boog. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wees je bewust van je gedachtenkracht. Je wordt absoluut geholpen om via kleine doorkijkjes samen met je ziel, een blik te werpen door de sluiers. Wat goed voelt voor jou.

Kortom er ontstaat ergens in de verte Nieuw Licht. De astrologische, wiskundige kaart van deze momenten laten absoluut zien, dat er afscheid genomen gaat worden van de zwaarte van dit afgelopen 2020 jaar. De Plutonische krachten heb je nu de rug toegekeerd. Langzaam maar zeker nemen de grote geluksbrenger Jupiter en het fundament van de planeet Saturnus je nu mee naar Liberation - bevrijding.

De aanloop van deze uitermate krachtige constellatie is nu op gang gekomen en zal op 15 en 16 december exact zijn, via de op tradities gestelde Steenbok. Echter, de huidige tradities zullen radicale veranderingen ondergaan. Dagen van grote betekenis zijn nu voor je aangebroken. Deze samenwerking bied je dé springplank om je nieuwe ambities, met opgeheven hoofd en kaarsrechte schouders concreet te maken. Maak hier gebruik van en neem je beslissing! Misschien ontstaat je keuze vanuit een tegenslag op dat moment. Echter, niets is wat het lijkt. Misschien wilt je ziel juist graag het allerbeste en het allermooiste samen met je in dit leven en ligt er iets heel moois in het verschiet. Als vervolgens op 17 december de oude heerser ‘Saturnus’ het gesternte Waterman bereikt en twee dagen later het vergrootglas effect van Jupiter tevens kiest voor de tocht door Aquarius – Waterman, staan beiden in de startblokken om op 21 december hét startsein te geven voor de definitieve kick-off om ons collectieve proces te versnellen. Namelijk the great awaking. Op 21 december bereikt de Zon vervolgens de Steenbok – Kreeftkeerkring en zal tijdens dit kortste en donkerste moment van het jaar, de magische krachten van de lichtbrenger Steenbok en zijn bemachtigde wijsheid, de circulatie op gang brengen van het bewustzijn in enorme verbondenheid. De wetenschap dat actie - reactie is zal een oefening worden. Vele nieuwe lessen en een revolutionaire periode worden op gang gebracht. Het startsein van de nieuwe wereldorde, waarin enkel nog gelijkheid en broederschap zullen heersen, wordt hiermee gegeven. De manifestatie van een deel- en ruileconomie, schone energie en pure liefdevolle afstemming en respect voor ieder levend wezen, worden ter hand genomen onder de ijzeren regerende hand van de planeet Saturnus. De traditionele Kerst zal hierdoor tevens de komende decennia een andere bestemming krijgen. Namelijk de inzichten dat Kerst het feest van het Licht is. Jouw eigen bron, licht en manifestatiekrachten. Verbind je via je binnenwereld, inner-senses, met jouw buitenwereld. Sandra


© Sandra Jansen van Galen


De jaarhoroscoop 2021 volgt!277 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page