top of page

Maandprognose februari 2020 - Parel van Manifestatie

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Via een bijna magische tocht door het melkwegstelsel, ben je samen met de Zon inmiddels aangekomen in het eigenzinnige en grensverleggende gesternte van Waterman. Aangezien Waterman niets heeft met de zogenaamde ‘hokjes en tradities’, staan deze dagen geheel in het teken van zelfmanifestatie, je grenzen verleggen en het mooiste uit jezelf tevoorschijn halen.

Het licht en de levenskracht van de Zon moedigt je aan om juist díe stappen en beslissingen te nemen, waarvan je nooit had gedacht deze te zullen nemen. Omdat de kern van de unieke conjunctie – samensmelting- van de planeten Pluto en Saturnus in het gesternte Steenbok is veranderd door de nu uitgaande beweging van Saturnus in zijn eigen teken en tot rust komt, ligt de periode van machteloosheid en de grip maar niet kunnen krijgen op persoonlijke situaties voor nu achter je. De rebelse krachten van Waterman moedigen je nu aan om op alle lagen en niveaus vriendschap met jezelf te sluiten en een gelijkwaardige kijk op jezelf te krijgen.

Zelfliefde en een definitieve wending creëren, zodat je meer in je kracht komt zijn aan de orde van de dag. Verbind je met degenen waar je energie van krijgt en maak ruimte voor de ‘broeders en zusters’ vertelt Waterman je. Tot 19 februari ontmoet je de soulmates die een ware toevoeging voor je zijn om je leven een boost te geven. Geniet van je vrienden, familie en sociale contacten. Daarna beweegt de Zonnekracht door de afronding van Vissen, om vervolgens even heerlijk in ‘Niemandsland’ te kunnen vertoeven.

De communicatieve, kleine planeet Mercurius inspireert je denken en hierna kunnen handelen via het gesternte Vissen en zal vanaf 17 februari de eerste ‘retrogradestand’ van dit jaar bereiken tot en met 9 maart. Verwacht niet te veel van jezelf en leg de lat niet te hoog op het gebied van hoogstandjes wat betreft focus, concentratie en de nodige afspraken. Mercurius neemt je mee in een waardevolle reis naar je binnenwereld, om daar jezelf en je ‘inner senses’ te ontmoeten. Nieuwe inspiratie, filosofie en dagdromen worden als zaadjes in je gepland, om te kunnen ontkiemen zodra de eerste lentegeluiden hun intrede doen.

Ontspannen en de diepere lagen in jezelf verder leren ontdekken gaat prachtige energie bieden om jouw manifestatie hier op Aarde verder uit te breiden. Wees je er van bewust dat hier rustmomenten voor nodig zijn! Mediteer, lees en rust zoveel mogelijk. Schrik niet als je concentratie je even in de steek laat. Neem de tijd om achterstand op te ruimen en geniet van de oude contacten die op je pad komen. Blijkbaar heb je hierin nog wat af te ronden.

Het autoriteit-teken Steenbok biedt met de planeten Jupiter, Saturnus, Pluto en vanaf 16 februari de planeet Mars, voldoende van het element aarde om de praktische kanten niet uit het oog te verliezen. Toch wordt ook hierin je alles gegeven om niet té hard van stapel te lopen en dat wát je doet, met volledige toewijding en ambitie op te pakken. Je zult merken dat je met minder geen genoegen neemt.

De kleine geluksbrenger Venus, kleurt op collectief gebied haar aantrekkingskracht en affiniteit van Vissen, op 7 februari naar de krachtige Ram. Het verlangen naar het voorjaar, avontuur in je leven en je grenzen verleggen op liefdesgebied en vernieuwing zal opnieuw gepassioneerde kracht brengen.

Blijf dit volgen en rijk alvast uit naar het nieuwe licht. De aanmoediging naar wat jíj wilt stuwt je naar nieuwe kracht.

Vindt eerst de stilte in je en laat je wijsheid zich vervolgens als een Parel ontvouwen.

Met Liefde, Sandra

183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page