top of page

Maandprognose juni 2019 - Design Jezelf

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020


De Zonnekracht neemt je via de lichtvoetige Tweelingen verder mee op reis door de Zodiak van de westerse dierenriem. Dit betekent dat je bent aangekomen in de , derde communicatieve fase waarin al je tools gericht worden op de buitenwereld. Je ‘markt’ ligt op leergierige en bemiddelende wijze open vertelt Tweelingen je en bied je alles binnen handbereik, om op handige wijze verbindingen en nieuwe contacten aan te gaan.
Het Zonlicht en de levenskracht, brengt op 3 juni samen met de fase van Nieuwe Maan in Tweelingen, al het goede om opgewekt jouw zaadjes te planten. Ben je druk in de weer met nieuwe projecten en heb je de behoefte je leven te verrijken via nieuwe intenties, take a moment voor jezelf op die dag! De Zon in Gemini opent nieuwe deuren en verleid je op luchtige wijze de wijde wereld in te gaan. Laat je hoofd niet hangen, vertelt de gevleugelde vriend je en ga op bezoek bij iemand die je een positieve boost kan geven!
Venus als symbool voor liefde in je leven en dat waar je affiniteit mee hebt, verlaat de met veldbloemen gevulde weide van het gesternte Stier op 9 juni, om tevens de vluchtigheid van Tweelingen te bezoeken. Je zult merken dat je behoefte hebt om er op uit te gaan, korte uitstapjes te maken om dit voorjaar nog meer tot je te nemen. Je hebt natuurlijk groot gelijk nu het daglicht van de Zon in Tweelingen, steeds verder de avonden opeist. Gezelligheid, eindeloos bijpraten en je verbinden met de essentie van het leven werken optimaal. Zelfs in de stilte is er nu geluid te vinden.
De bewegelijke planeet Mercurius, met astronomisch de grootste excentriciteit (omloopbaan met de grootste afwijking) doet zijn naam eer aan, door verbonden te zijn met de vingervlugheid van Tweelingen. Mercurius verlaat Tweelingen op 4 juni om de sensitieve Kreeft op te zoeken.
Dit betekent dat emoties een belangrijke rol gaan spelen in communicatie. Heb je al een tijdje de behoefte om je gevoelens te uiten en dat wat er op je gevoelige hart ligt, uit te spreken, krijg je op vriendelijke wijze een duwtje in de rug. Daarbij verkeert ook de planeet Mars deze junimaand in Kreeft. Wellicht herken je al dat er oude herinneringen, zwaarte en pijnlijke momenten vanuit het verleden tevoorschijn komen. Mars als ‘oude heerser’ van Schorpioen prikt hier en daar wat blaren door om op te ruimen wat je hebt laten liggen, of nog niet aan toe gekomen bent.
Voel je jezelf belabberd en moe, geef je hieraan over. De vernietigende krachten van de krachtpatser Mars in het gesternte Kreeft, halen vitaliteit uit de lucht. Stap in zo weinig mogelijk ‘moeten’ van jezelf. Alles op zijn tijd!
De welbespraakte Tweelingen kalmeert je op luchtige wijze en klopt luchtigheid in zware ladingen. Als Mercurius op 27 juni de leiderschapskwaliteiten en het element vuur van de krachtige Leeuw bereikt, word je alles binnen handbereik geboden om de leiding op je te nemen.
De prachtige blauwgekleurde Neptunus bereikt op 21 juni haar ‘retrogradestand’. Op fluweelzachte wijze word je geholpen om liefde in te gaan zetten als kracht. Nog meer in harmonie en samenwerken met je kleurrijke en leergierige Ziel vormen inspirerende leermomenten. Wees je hiervan bewust, trek de natuur in en verbind je met je geliefden om in gedachten te fluisteren:
Ik ben jou en jij bent mij.
Met Liefde, Sandra

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page