top of page

Maandprognose november 2019 - Soul Travel

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Het licht en de levenskracht van de Zon, neemt je inmiddels via de verhoogde octaaf van intensiteit en verdieping mee op reis, door de transformatieve krachten van Schorpioen.

Alles word je nu aan verleiding geboden om dieper in contact te komen met jezelf en als je dit als confronterend ervaart wees dan gerust. Er ligt namelijk de prachtige en waardevolle intensie van verdieping in verscholen. Eyeopeners voor jezelf, waarvan je ziel vindt dat je hieraan toe bent, om een definitieve ommekeer te kunnen maken zijn nu je kracht. Met andere woorden, deze maand word je alles gegeven om jezelf en de wereld om je heen nog beter te doorgronden, zodat je vervolgens jouw bewuste keuzes kunt maken op het gebied van oud zeer, persoonlijke contacten en vriendschappen, familie, liefde of carrière en loopbaan.

Het achtste teken van de astrologische dierenriem ‘Schorpioen’ en het enige waterteken wat zich in het vaste kruis bevindt, is het teken van onpeilbare diepte. Scorpio haalt samen met je de onderste steen boven en helpt je om dát wat onbewust en latent aanwezig is, bewust te maken. Je bent dus belandt in een waardevolle verdieping, waarin je ziel je meeneemt op reis van verinnerlijking, om zelfs ook karmische ladingen grondig en tot op DNA-niveau, op te schonen.

Beweeg mee via deze verdiepende flow en word je eigen demonen de baas!

De communicatieve krachten van de kleine, bewegelijke planeet Mercurius bewegen inmiddels via de momenteel ‘retrogradestand’ – tegengestelde richting – tevens door de loopgraven van Schorpioen. Je wordt tot en met 19 november ondersteund om vooral in gesprek met jezelf te blijven. Je gedachten worden nu vooral geleid door emoties en gevoelens. Je doet er verstandig aan hier rekening mee te houden voor jezelf en je omgeving. Gevoelens en gedachten worden, voordat je het weet gekleurd door niet alleen een brei van lastige gebeurtenissen van ooit, maar ook perceptie en ervaringen van nu. Dit kan behoorlijk verwarrend zijn en helder beeld vertroebelen. Achterdocht en zelfs jalousie kunnen meer slecht, dan goed veroorzaken. Daarbij kunnen oude contacten, die uit het oog zijn verloren, onverwachts voorbijkomen.

De kleine geluksbrenger Venus heeft sinds 2 november de visionair en positieve Boogschutter bereikt. Er hangt gelukkig ook optimisme en humor in de atmosferen. Je zult merken dat je in je vriendschappen en de liefde wordt aangetrokken tot relaties en contacten met een spirituele betekenis. Zo diep als je gedachten en gevoelens kunnen gaan, het avontuur en dat wat onbekend is blijven je tevens lonken.

De in zwakkere positie zijnde planeet Mars in Weegschaal nodigt je uit om snelheid te verminderen en opmars te maken in de prachtige bontgekleurde natuur. Vervolgens neerstrijken in de loungebank, bieden je gouden momenten.

Net zoals de natuur tijdens de herfststormen afbraak en terugtrekken laat zien, beweeg op deze wijze mee met de natuurlijke cadans van de jaargetijden. Terugtrekken na je drukke werkdag onder een zachte, warme deken, mediteren en literatuur of een boeiende film over de geschiedenis, mythologieën, psychologie en persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of een goed gesprek met een coach bieden je waar materiaal om je dromen te realiseren.

De planeten Neptunus in haar eigen Vissen en Saturnus in zijn Steenbok, bieden je via hun verhoogde werking de optimale begeleiding. Het sextiel aspect en de ingaande vormgevende beweging via de bouwstenen van Saturnus, blijven je stimuleren om je persoonlijke missie hier op aarde, in de realiteit neer te zetten. Dichterbij jezelf komen en dieper kijken bieden je nu boeiende bewustwording en Soul Travel.

Als de planeet Neptunus op 27 november weer in ‘directe’ – voortgaande beweging – gaat komen, is de weg voor je vrij om weer op de buitenwereld gericht te zijn en vooruit de toekomst in te kijken.

Wil je vervolgens weer vol gas vooruit, is het advies om dit ongeveer vanaf 23 november op te pakken. De planeet Mercurius is dan weer lekker in beweging gekomen. Je pijlen op de boog zetten, om deze af te schieten naar de toekomst worden optimaforma ondersteund.

De grote geluksbrenger en planeet Jupiter versneld met spoed de reis door zijn eigen teken Boogschutter. Hij geeft je de boodschap dat je geen tijd meer te verliezen hebt om zichtbaar te worden en dát uit te zetten wat je voor ogen hebt. Over 11 jaar keert Jupiter weer terug, dus gá!

Omarm de diepte om jouw schatkamer te vinden.

Met Liefde, Sandra

283 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page