top of page

Maandprognose oktober 2019 - Liefde en Acceptatie

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Inmiddels heeft de herfstequinox – de Zon beweegt langs één van de snijpunten van de schijnbare Zonneweg - plaatsgevonden en resoneer je samen met de zachte kracht van de Zon door het gesternte Weegschaal. Onder de oogverblindende sterrenhemel, is je verlangen momenteel groot om je Hartenweg te volgen en je te verbinden met de ander. De kunst de ander te zien zoals hij of zij is en hierin groeien naar werkelijk contact, is een optimaal streven.


De Solarpower van de Zon in Weegschaal, ondersteund je op zachtmoedige wijze om samenwerken te verbeteren, tot de compromissen te komen waar je al zo lang tegen aan hikt en toewijding naar de ander te ontwikkelen. De obstakels die je in het verleden hebt ervaren, kunnen in een handomdraai verdwijnen. Libra – Weegschaal – wekt de levenskunstenaar in je, zodat je op jouw unieke wijze een bijdrage kunt leveren om het domino-effect van compassie te versterken. Immers, daar waar harmonie en hoffelijkheid heersen is geen ruimte voor grove of disharmonische zaken.

Naast de opbouwende impulsen van de Maan, belooft de kick-off van deze oktobermaand ook de planeten Venus en Mercurius in het gesternte Weegschaal. Dit is echter van korte duur.

Communicatie werkt uitermate diplomatiek samen via meebewegende en sociale impulsen. Ben je beland in een conflictsituatie, word je alles geboden om de harmonie weer op gang te brengen. Ben je van start gegaan met een collectief project en wil je hier nog meer éénheid in brengen, wacht geen dag te lang. Volg de impulsen van de kosmos en laad je hiermee op. Je gevoel voor kunst, muziek, styling en inrichting genieten van je verlangen om je woning en jezelf weer te voorzien van sfeervolle herfsttinten.

Als allereerst op 4 oktober in de vroege ochtend beweegt de communicatieve Mercurius de mystieke en geheimzinnige Schorpioen binnen, waarna Venus op 9 oktober volgt. Deze planetaire verschuiving kan de zachtmoedigheid van de Zon in Weegschaal twee kanten op doen bewegen. Diepgaande processen komen op gang, waardoor je gevoelens en gedachten intenser kunt beleven. Dit kan verwarring doen ontstaan. Zeker als je via je persoonlijke geboortehoroscoop weinig of geen bezetting hebt in Schorpioen. Echter, schijnt er licht op onuitgesproken verlangens en gevoelens, kan bijvoorbeeld je liefdesleven een waardevolle boost krijgen. Je verlangen groeit om zaken te willen doorleven. Je word aangemoedigd tot zelfacceptatie en liefde voor jezelf.

De daadkrachtige planeet Mars verliest zijn kracht door op 5 oktober de gevoelige Weegschaal in te gaan, tot 19 november. Je doet er goed aan rekening te houden dat assertiviteit en daadkracht, net zoals je vitaliteitsenergie op een lager pitje komen te staan. De kosmologische wetten nodigen je uit om te zorgen voor een uitstekende balans voor jezelf. Lichaam, ziel en geest op één lijn houden. Werk en privé, evenals de ander de ruimte geven en vooral in overleg te blijven, doen het uitstekend.

De grote geluksbrenger en gasreus Jupiter, wordt het te heet onder de voeten en spoed zich haastig via zijn eigen teken Boogschutter naar de eindspurt, om na de aankomende novembermaand voor een jaar lang het gesternte Steenbok in te gaan.

Je krijgt nog twee maanden de tijd om via alle rijkdom in jezelf, jouw stappen richting vernieuwing te maken. Twijfelde je nog om je pijlen op de boog af te schieten, besef dan dat je geen zee van tijd meer hebt!

Een waardevol aspect tussen de inmiddels in voortgaande beweging zijnde Saturnus en de prachtige blauwgekleurde Neptunus, helpen je halverwege deze maand te beseffen om je dromen niet langer uit te stellen.

Geef vorm aan wie je bent!

Met Liefde, Sandra

455 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Leo Plugge
Leo Plugge
Sep 29, 2019

Prachtig onder woorden gebracht.🙏

Like
bottom of page