top of page

Maandprognose september 2019 - Schone Lei

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2020

Inmiddels is de Solarpower het zuivere en properige gesternte Maagd binnen gegaan. Hiermee is een einde gekomen aan de speelse weken en lange, warme zomeravonden, waarin de krachtige Leeuw weer aardig de bloemetjes heeft buitengezet. Maagd ondersteund je nu op uitermate vriendelijke en correcte wijze, je mouwen weer op te stropen om weer aan het werk te gaan. Met de realiteit 'het is wat het is' en zeker als er aardig wat is blijven liggen, laat de kritiek van Virgo (Maagd) je niet met rust, totdat er vanuit de prachtige sterrenhemel wordt gezien dat je de ‘koe inderdaad bij de horens hebt gevat’.

Als tweede aarde teken van de astrologische dierenriem is Maagd aardig gevat op de concrete werkelijkheid. Maak hier optimaal gebruik van, als je er weer aan toe bent om tot in ieder detail de zaken te regelen, welke je voor ogen hebt. Het is vooral een praktische aanpak, die je geen windeieren zal leggen. Zeker omdat naast de Zon, ook de planeten Mars, Venus en Mercurius momenteel door het sterrenbeeld Maagd bewegen. Daar waar je focus, affiniteit en communicatieve actie op liggen, is er de uitnodiging om uitermate specialistisch aan de slag te gaan. Het zijn juist de kleine details die er nu toe doen!

Het zijn niet alleen de grote voorjaarsschoonmaak, maar ook de voorbereidingen voor de komende maanden van terugtrekken, die vragen om je indoor-living heerlijk en grondig voor te bereiden op de knusse en donkere avonden. Mocht je overigens het verlangen hebben om jezelf te verwennen met een detox- en gezondheid boost en een bewuste leefwijze er op na te gaan houden, stel dit niet langer uit. Maagd houdt van een gezonde leef- en eetgewoonten en is je graag van dienst om wat kilootjes kwijt te raken.

Als op 14 september de communicatieve Mercurius samen met de Aphrodite Venus de zachtheid van Weegschaal in bewegen, zal je gaan merken dat je behoefte krijgt om gas terug te nemen. Met Volle Maan in Vissen op dezelfde dag, komt er een nieuwe en zachte beweging op gang. Behoefte aan harmonie, liefde en affiniteit in liefdes- en vriendschappelijke verbindingen komen los. Vergeet ook niet om via de Weegschaal en Maagd mee te bewegen, om de juiste balans te blijven nastreven wat betreft de ontspanning van de afgelopen zomermaanden. Plan daarom ook naast al je keurige en ijverige werkzaamheden, ook ruimte in je agenda voor jezelf.

Venus is via haar Weegschaal verbonden in een verhoogde staat. Dit ultiem verfijnde planetaire samenspel, gaat je wijzen op alles wat schoonheid en de juiste afstemming betreft. Met de najaarscollectie voor de deur kan je jezelf uitleven op het gebied van creatief shoppen en jezelf weer versieren met mooie en verfijnde details. Je liefdesleven wordt omringt met verlangens om harmonieus samen te zijn. Neem hier de tijd voor en draaf niet door met verplichtingen. Op 18 september komt aan de retrogradestand – verinnerlijken en karmische aspecten opnieuw kunnen helen – een einde, om af te stevenen richting eind december 2019. Vanaf dat moment zal de ijzeren discipline van Saturnus op 1 graden na, de intense krachten van Pluto gaan ‘porren’. Breaking the rules en laat de waarheid tevoorschijn komen, is dichtbij. Het jaar 2020 zal voor

velen grensoverschrijdend transformatief worden, waarin niets overeind blijft staan van datgene wat gebouwd is op placebo-effecten.

Maar voordat het zover is, zal op 23 september de astrologische herfst van start gaan. Samen met de Zon in het gesternte Weegschaal transformeren de kleuren van de herfstbladeren mee tot een schitterend herfstpalet van oogstrelende, pure warmte.

Het is de essentie van een schone lei, die je bij je ware Zelf brengt.

Met Liefde, Sandra

439 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page